ŞİMŞEK ŞAMPİYON

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya’da sürdüren Adana Demirspor, Salernitana ve Reggina ile karşılaştığı 1.Angelo Lervolino Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaştı.

Adana Demirspor, 1.Angelo Lervolino Turnuvası’nda Serie A ekiplerinden Salernitana ve Seie B takımı Reggina ile karşı karşıya geldi. 45 dakika üzerinden oynanan turnuvanın ilk maçında Reggina’ya 1-0 mağlup olan Mavi-Lacivertliler, ikinci karşılaşmada Selernitana ile karşılaştı.

Güçlü rakibini 3-1 mağlup eden Vincenzo Montella’nın öğrencileri, diğer maçta Selernitana’nın Reggina’yı 1-0 yenmesinin ardından şampiyonluğa ulaştı. Salernitana maçında Adana Demirspor’a galibiyeti getiren goller; Henry Onyekuru, Britt Assombalonga ve Yusuf Sarı’dan geldi. Süper Lig’in ilk haftasında Giresunspor’a konuk olacak olan Mavi-Lacivertliler, İtalya’da kazandığı şampiyonlukla moral depoladı. Maçtan sonra teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

Maçtan sonra açıklama yapan Teknik Direktör Vincenzo Montella, “İtalya’daki kampımız oldukça yararlı geçti. Özellikle Napoli maçının ikinci yarısı ve Selernitana karşısındaki futbolumuzla lige hazır olduğumuzu gösterdik. Aldığımız kupa da bizi lige daha moralli başlamamıza neden olacak” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor