ŞİMŞEK, SAMSUN’U BEKLİYOR

Adana Demirspor, yarın kendi sahası 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Maçın başlama saati 19.00, maç TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Mavi-Lacivertlilerde sakatların durumu da netleşmeye başladı. Takımdan ayrı olarak düz koşu yapan Tarık Çamdal’ın Samsunspor maçına yetişeceği söylenirken, sakatlıkları devam eden Aurelien Chedjou ve Süleyman Koç takımdan ayrı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Düz koşulara başlayan iki futbolcu da yarın oynanacak olan Samsunspor karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan genç oyuncu Emircan Altıntaş’ın da antrenmanlara başladığı bilidrildi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Erkan ve Volkan’ın fizik gücünü yukarı çekebilirsek takımın çok daha iyi olacağını ve önümüzün açık olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Savunma anlayışımızı oturtmamız lazım. Savunma bir bütündür ancak arka dörtlünün sakatlıklardan, cezalılardan dolayı çok sık değişmesi iyi bir şey değildir. Orada oynayan oyuncuların birbirini çok iyi tanıması gerekir. Bunu oluşturmaya çalışıyoruz. 4’lü savunmanın önünde oynayan 2 isim ile beraber 6 ismin sürekli birbiri ile beraber oynamasını sağlayacağız” dedi.

Ümit Özat, Ümraniyespor maçında Mehmet Akyüz’ü kadroya almamasından dolayı yapılan eleştirilere de açıklık getirdi. Özat, “Her maçın ayrı bir hikayesi var. Ümraniyespor defansı uzun ve ağır oyunculardan kurulu olduğunu biliyorduk. Defans oyuncularının arka tarafı boşaltmamalarından dolayı Mehmet Akyüz’ü tercih etmemiştik. Tamamen teknik bir konuydu. Hatta Mehmet Akyüz’ün attığı 7 gole bakarsanız, 7’si de deplasman golü. Alan bulduğu zaman Mehmet’in daha etkili olduğunu benim kadar anlarsınız. Dolayısıyla geniş kadroda bu gibi değişiklikler olacak” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor