ŞİMŞEK, SERİ PEŞİNDE

Adana Demirspor, bugün saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacağı Bitexen Giresunspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı hazırlıklarla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Adana Demirspor-Bitexen Giresunspor maçını Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu, Serkan Çimen yapacak. Feridun Daldaş ise dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Rakibimiz Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin evinde galibiyet alan tek takım. O yüzden zor bir maç olacağını biliyoruz” dedi. Sezonun ilk yarısını iyi bir noktada bitirdiklerini belirten Montella, şu ana kadar iyi bir sezon geçirdik. Son maçta da fazla eksikliklerimiz olmasına rağmen güzel bir galibiyet aldık dedi. Montella, “Giresunspor maçında kendi oyunumuzu oynayacağız ve planladığımız oyun kurgularını uygulayarak da istediğimiz sonuçları almak için elimizdeng elen her şeyi yapacağız. Süper Lig’de biliyorsunuz ki çok üst düzey bir rekabet var. Biz her seferinde elimizden gelen her şeyin en iyisini kata kata devam edeceğiz. Transfer çalışmalarının da bir an öcne sonuçlanmasını umuyorum” diye konuştu.

Adana Demirspor’un son haftalarda yükselen grafiğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken kaleci Ertaç Özbir de yaptığı açıklamada, “Giresunspor maçı, ikinci yarının ilk mücadelesi olacak. İkinci yarılar her zaman daha zor geçer. Biz de bunun bilincindeyiz. Daha çok çalışmamız, istememiz lazım. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Giresunspor maçında da taraftarımız, yönetimimiz, futbolcu arkadaşlarımız ve teknik heyetimizle birlik olup kazanmak istiyoruz. Çok erken konuşmak istemiyorum, çünkü lig çok uzun bir maraton. Hedeflerimiz doğrultusunda ilk 3 olur, ilk 5 olur ama gönül isterki şampiyonluğa oynayalım, son haftalara kadar bunu sürdürebilelim ve o yarışın içerisine girebilelim. Benim hedefim sonuna kadar şampiyonluğu kovalayabilmek, o yarışın içerisinde olabilmek, inşallah bunu da başarırız” dedi. Bu arada Adana Demirspor, Hellas Verona takımından Milli futbolcu Yıldırım Mert Çetin ile sezon sonuna kadar kiralık, satın alma opsiyonlu sözleşme imzaladı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor