ŞİMŞEK SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Adana Demirspor’da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde yapılan antrenmanla devam etti. Geçen sezon Vincenzo Montella yönetiminde tarih yazan Mavi-Lacivertliler, bu sezonda aynı şeyi Patrick Kluivert yönetiminde yapmaya hazırlanıyor.

Milli araya 3.sırada giren Adana Demirspor, Trabzonspor galibiyetiyle sahasında 5’te 5 yaparken, üst üste 3.zaferinin altına imza attı. Mavi-Lacivertilelr, ilk 5 hedefiyle birlikte oynadığı futbolla da rakiplerine korku sardı. Adana Demirspor, milli aradan sonra karşılaşacağı Fatih Karagümrük’ü de yenerek serisini sürdürmek istiyor. Patrick Kluivert önderliğinde, kalecisinden golcüsüne kadar takımın her dinamiğinin güzel işlemesinin dikkat çektiği Adana Demirspor’da, Kluivert futbolcularına rehavat uyarısında bulundu. Ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini söyleyen Patrick Kluivert, “Hedefimize maç maç ilerleyeceğiz. Ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Karagümrük karşısında da daha önceki maçlarımızda olduğu gibi mutlak galibiyet hedefliyoruz. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz” diye konuştu.

Diğer taraftan Pazar günü gerçekleştirilen antrenmana U-19 takımı oyuncuları da katıldı. Abileriyle birlikte antrenman yapma fırsatı bulan gençler çok heyecanlı gözüktüler. Antrenman sonrası yapılan çift kale maçında abileriyle maç yapmanın mutluluğunu yaşayan futbolcular, “Bu şansı bize veren başta Teknik Direktörmüzü Patrick Kulivert’e teşekkür ediyoruz. Balotelli, Stambouli, Yusuf Erdoğan ve Dorukhan Toköz ile aynı sahada oynamak bizler için büyük gurur” diye konuştular.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor