Şimşek sevindi: 1-0

STAT: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Suat Arslanboğa xx, Mehmet Kapluhan xx, Kemal Elmas xx

ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş xx, Semih xx, Traore xx, Koseckı xx, Aosman xx (Tevfik dk. 68 x), Emre xx, Sinan xx, Mehmet xx (Tayyip dk. 88 ?), Berk xx (Volkan dk. 74 x), Samed Ali xx, Rassoul xx

BB ERZURUMSPOR: İbrahim xx, Aykut xx, Gabrıel xx (Rashad dk. 81 ?), Mehmet xx, Pote xx, İbrahim xx, Emrah xx, Merthan xx (Hasan dk. 73 x), Mücahit xx, Jasmin xx, Cenk xx (Gilles dk. 68 x)

GOL: Aosman (dk. 51) (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Traore, Emre, Mehmet, Volkan (Adana Demirspor), Jasmin, Gilles (BB Erzurumspor)

TFF 1.Lig’in 14.haftasında Adana Demirspor, kendi saha ve seyircisi önünde BB Erzurumspor’u Aosman’ın 51.dakikada attığı golle 1-0 yenerek taraftarlarını sevindirdi.

Adana Demirspor karşılaşmanın ilk dakikalarında Kosecki ve Berk’in getirdiği toplarla Erzurum kalesinde tehlikeler yaratmaya başladı. Karşılaşmanın 5.dakikasında Aosman’ın vuruşunu kaleci çıkardı.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında oyunda dengeyi sağlayan Erzurumspor duran toplardan ve kanat akınlarından Adana Demirspor kalesinde tehlikeler yaratmaya çalıştı.

Adana Demirspor’un en tehlikeli atağı ise ilk y arının uzatma dakikalarında geldi. Bu dakikada Berk ve Kosecki’nin getirdiği topla ceza alanı içinde buluşan Sinan, müsait pozisyonda topu auta attı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Adana Demirspor daha istekli ve arzulu başladı. Bunun sonucunda da 51.dakikada beklediği gole kavuştu. Kazanılan serbest vuruşu Sinan kullandı. Bu futbolcunun ortasına iyi yükselen Aosman, kalecinin üzerinden kafayı vurdu ve golü kaydetti: 1-0.

Golden sonra Erzurumspor Adana Demirspor kalesinde daha fazla gözüktü.

65.dakikada yapılan bir ortaya Pote kafayı vurdu, top auta çıktı.

77.dakikada gelişen bir ani atakta kaleci ile başbaşa kalan Emre Nefiz topu auta attı.

Yine 84.dakikada kaleci ile başbaşa pozisyonda golü kaçıran Samet oldu.

89.dakikada ise Erzurumspor çok önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Eruzrumspor’un uzatma dakikalarında çok büyük bir baskı kursa da istediği golü bulamadı ve karşılaşmada Aosman’ın 51.dakikada attığı golle Adana Demirspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Mavi-Lacivertli ekip puanını 18’e çıkardı. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor