ŞİMŞEK, SİVAS’A BİLENİYOR

Adana Demirspor, 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da Sivas’da oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenman topla ısınma hareketleriyle başlayıp, pas çalışması ile devam etti. Futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. İkili mücadelelerde kıran kırana mücadele edilmesi teknik heyeti oldukça mutlu ettiği gözlendi. Bitexen Giresunspor karşısında alınan beraberlikten sonra futbolcuların morallerinin biraz düşük olduğu gözlense de bunu antrenmana yansıtmadıkları dikkat çekti. Teknik Direktör Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Bitexen Giresunspor maçını unutmaya çalışıyoruz. Şimdi önümüzde daha zorlu bir maç var. Rakibimiz Sivasspor, son maçında Gaziantep FK’nü yenerek moral bularak bizim karşımıza çıkacaklar. Onların da puana ihtiyaçları var, kritik durumdalar ve bize saldıracaklar. Biz de kaybettiğimiz iki puanın telafisini Sivas’ta yapmak istiyoruz. Rakibimiz neredeyse 90 dakika 10 kişi oynadılar. Biz bu 90 dakika boyunca birçok pozisyona girdik, bunların hiçbirini değerlendiremedik. Futbolda bazen böyle sonuçlar olabiliyor. Şimdi önümüze bakmalıyız” dedi.

Diğer taraftan Adana Demirspor’da transfer dedikoduları da giderek artmaya başladı. İddialara göre sezon başında Boluspor’dan transfer edilen Berk Yıldız ile yollar ayrıldı. Stoper mevkisine futbolcu arayışlarını sürdüren Mavi-Lacivertlilerin listesine Danimarka ligi takımlarından HamKam ile sözleşmesi fesh edilen Türk asıllı Hasan Kuruçay ile ilgilenildiği gelen bilgiler arasında. Geçen yaz transfer döneminde de adı sıkça Adana Demirspor’la anılan Tiemoue Bakayoko’nun adı yine ilk sıralarda yerini alıyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın da yıldız oyuncuyu çok istediği ve transferin kısa sürede açıklanması beklendiği belirtilirken, Bakayoko’nun da Adana Demirspor’un teklifini kabul ettiği belirtildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor