ŞİMŞEK START ALDI

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 17.haftasında 5 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına Pazar günü yaptığı antrenmanla start verdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mavi-Lacivertliler, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanda pas ve koordinasyon çalışmaları yaptı. İdman, taktik çalışmalarıyla son buldu. Adana Demirspor, son maçında Beşiktaş karşısında hakemin kötü yönettiği karşılaşmada 1-0 mağlup olmuştu. Mavi-Lacivertliler, İstanbulspor karşısında hem o mağlubiyeti unutturmak, hem de tekrar yeni bir seri yakalamak istiyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kulübün resmi Twitter hesabı aracılığıyla futbolcularına ilişkin paylaşımda bulundu. Sancak, “Salgın nedeniyle sağlık ekibimiz, etkilenen bazı futbolcularımıza maçtan 3 gün öncesinden itibaren yoğun bir tedavi mesaisi gerçekleştirdiler. Bazı oyuncularımızın ateşleri bu dönemde 39-40 dereceye kadar yükseldi. Futbolcularımın her ne kadar maç saatine kadar esmptomları giderilmiş olsa da başta kalecimiz Ertaç ve Belhanda çok büyük risk ve sorumluluk alarak kendi istekleriyle sahada olmayı kabul ettiler. Müsabakaya ilk 11’de başlayan Semih Güler, Fredik Gulbrandsen ve Onyekuru da etkilenen sporcularımız arasındadır. A’dan Z’ye hepsiyle gurur duyuyorum” dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor