Şimşek start alıyor

Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıkları için ilk etap çalışmalarını tamamlarken, iki günlük iznin ardından ikinci etap hazırlıkları için bugün yeniden toplanıyor.

13 Ağustos tarihinde yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da başlayan Mavi-Lacivertli takım günde çift antrenman yaptı. İlk etap hazırlıklarında çok iyi bir çalışma süreci geçiren Adana Demirspor’da tüm futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi. İkinci etap hazırlıkları için yine Bolu’da kampa girecek olan Mavi-Lacivertliler bugün toplanarak hazırlıklara start verecek.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “13 Ağustos’tan beri Bolu’da yaptığımız çalışmalarımıza iki gün ara verdikten sonra bugün yeniden başlıyoruz. İlk etap çalışmalarında futbolcularımın gösterdiği performanstan çok mutluyum. İnşallah ikinci etap çalışmasında da gelen futbolcularla birlikte daha iyi çalışıp, takım olma yolunda emin adımlar atmak istiyoruz. Liglerin başlamasına az bir süre kaldı. Bu süre zarfında tüm eksikliklerimizi giderip, lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

KALECİ TRANSFERİ

Bu arada tranfser çalışmalarını da sürdüren Adana Demirspor, kaleci transferi için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde penaltı atışlarında Fatih Karagümrük’e elenen ve Süper Lig’in kapısından dönen Adana Demirspor’da hedef bu sezon Süper Lig’e direkt yükselmek. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Mavi-Lacivertliler, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Ertaç Özbir transferinde sona yaklaştığı ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Başkent ekibinde 16 maçta görev lana Ertaç Özbir, kalesinde 26 gol gördü. 30 yaşındaki file bekçisinin kariyerinde Turanspor, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği takımları bulunuyor.

ZENGİN’DEN AÇIKLAMA

Adana Demirspor’un kaptanlarından Erkan Zengin basında yer alan futbolu bıraktığı iddialara “Kendimi çok iyi hissediyorum” diye cevap verdi. 34 yaşındaki başarılı oyuncu yaptığı açıklamada, “Çıkan haberler tamamen asılsız. Ben kendimi çok iyi hissediyorum ve Adana Demirspor ile bir yıl daha sözleşmem var. Burada daha şampiyonluk yaşayacağım” ifadelerini kullandı. Devre arasında Mavi-Lacivertlilere transfer olan Erkan Zengin, 18 maçta forma giyerken, 8 gol kaydederken, 14 de asist yaptı.

SAMED’LE TEKRAR ANLAŞILDI

Adana Demirspor’un geçen sezon başında Göztepe’den kiraladığı ve devre arasında yollarını ayırdığı Samed Ali Akkaya ile tekrar anlaşıldı. 25 yaşındaki oyuncu Göztepe ile olan sözleşmesini feshetti ve Mavi-Lacivertli takım ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Golcü oyuncu Adana Demirspor’un Bolu kampına katıldı. Geçen sezon Adana Demirspor forması altında 11 maçta 4 gol kaydeden Samed Ali Kaya, ikinci devre Menemenspor’da 12 maçta 6 gol attı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor