ŞİMŞEK START VERDİ

Adana Demirspor, 1 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanda start verdi. Mavi-Lacivertli futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli oldukları ve Teknik Direktör Vincenzo Monetlla’nın bu durumdan oldukça memnun olduğu gözlendi.

Öte yandan Adana Demirspor’un 7 haftalık maç programı da belli oldu. Buna göre; 1 Nisan Cumartesi: Galatasaray-Adana Demirspor, 9 Nisan Pazar: Adana Demirspor-Gaziantep Futbol Kulübü, 15 Nisan Cumartesi: Adana Demirspor-Kasımpaşa, 19 Nisan: Arabam.Com Konyaspor-Adana Demirspor, 23 Nisan: Adana Demirspor-Yukatel Kayserispor, 6 Mayıs: Adana Demirspor-Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak.

Diğer taraftan Teknik Direktör Vincenzo Montella, Trabzonspor’un gündemine geldi. Yeni seçilen Trabzonspor yönetimi, seçimden sonra teknik direktör adaylarını gündeme yatıracak. Ertuğrul Doğan’ın 1 numaralı hedefinin sezon sounnda kontratı bitecek olan Vincenzo Montella olduğu belirtildi. Başkan Murat Sancak ta, Trabzonspor’un Montella’yla ilgisi üzerine Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Murat Sancak haberle ilgili olarak, “Bilemem zannetmiyorum ama isteyen istediği yere gidebilir. Özgürlük var” ifadelerini kullandı. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor