ŞİMŞEK TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Ligin ilk haftasında deplasmanda Bitexen Giresunspor’u 3-2 mağlup eden Adana Demirspor, sahasındaki ilk maçında Sivasspor’u da muhteşem tarafın desteğiyle yenerek 2’de 2 yapmak istiyor.

Adana Demirspor’da 23 Yaş Altı Milli Takımı’nda bulunan Tayyip Talha Sanuç ve İsmail Çokçalış, Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığının ardından takımla antrenmanlara başlayan Mario Balotelli’nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Başkan Murat Sancak, takımın gerçekleştirdiği antrenmanı izledi. Sancak, antrenman öncesi tüm futbolcular ve teknik heyet ile kısa bir süre sohbet etti. Murat Sancak ile Balotelli uzun arasında geçen diyaloğ ise gerçekten merak konusu oldu. İkilinin sohbetleri çok samimi bir ortamda geçti.

Antrenmanda futbolcuların çok istekli oldukları gözlendi. Futbolcular, “Başkanımız Murat Sancak’ı burada görmek bizi çok heyecanlandırdı. Başkanımız her zaman bizim yanımızda olduğun hissettirdi. Ayrıca uzun bir aradan sonra tekrar taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Çok heyecanlıyız, onların stadda olduğunu hissetmek ve desteklerini görmek bizi çok daha iyi motive ediyor. Sivasspor  karşısında da onların desteğine çok ihtiyacımız var, onlar varlığı hepimizin motivasyonunu artırıyor ve daha fazla motive oluyoruz. İnşallah hakemin bitiş düdüğüyle birlikte kazanan taraf biz olur ve taraftarlarımızla bu galibiyetin coşkusunu yaşarız” dediler. Öte yandan Adana Demirspor-Demir Grup Sivasspor maçını Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor