ŞİMŞEK TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 2.haftasında bugün Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Yeni Adana Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Cihan Aydın’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Suat Güz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan oldu.

Ligin ilk haftasında Fenerbahçe’ye deplasmanda 1-0 yenilen Mavi-Lacivertliler, yeni sezonda taraftarının karşısına çıkacağı ilk maçta Çaykur Rizespor karşısında galibiyet arayacak. Adana Demirspor, geçen sezon ligin ilk yarısında sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’u 2-1 yenmiş, deplasmanda ise 1-0 yenilmişti.

Michael Valkanis yönetiminde yeni sezona başlayan Adana Demirspor’da Nabil Alioui, Yusuf Sarı, Edouard Michul ve Andrew Gravillon gibi oyuncuların bugünkü maçta gösterecekleri performans gerçekten merak ediliyor. Diğer taraftan Fenerbahçe karşısında yaptığı kurtarışlarla adını tüm Türkiye’ye duyuran bugünkü maçta tüm gözlerin onda olacağı genç kaleci Deniz Eren Dönmezer’in de nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Diğer taraftan Michael Valkanis’in Rizespor maçında hücum hattında Yusuf Barasi, Yusuf Sarı ve Tayfun Aydoğan gibi isimlere şans vermesi bekleniyor.

Diğer taraftan Çaykur Rizespor maçının biletlerinin de satışta olduğu belirtilirken bilet fiyatları da şöyle oldu: Maraton ist 235 TL, Batı alt 600 TL, Maraton alt 118: 470 TL, 117-119: 470 TL, 116-120: 470 TL, 115-121: 470 TL, Kuzey-Güney kale arkası: 235 TL, Güney balkon: 400 TL. Adana Demirspor Passolig kartına sahip olan kadın taraftarlarımıza özel Güney Kale arkası alt tribünü ücretsiz. (Yalnızca passolig gişelerinden alımlarda geçerlidir.) (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor