ŞİMŞEK TEKLEDİ: 0-0

Adana Demirspor, Hatayspor ve Altay galibiyetlerinden sonra çıktığı Kasımpaşa karşısında çok iyi futbol oynamasına rağmen ileride beceriksiz olunca sahadan 0-0 berabere kaldı.  Mavi-Lacivertli taraftarların 90 dakika boyunca takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyerek görevlerini yaptı. Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 20’ye çıkarttı. Adana Demirspor, salı günü kupa sınavında yine kendi sahasında Serikspor ile oynadıktan sonra Önümüzdeki Cumartesi günü de Trabzonspor deplasmanına gidecek.

Adana Demirspor, maça çok iyi başladı. Daha 10.dakikada gelişen atakta Assombalonga’nın ceza sahası içinden yaptığı vuruş yan ağlarda kaldı. İlerleyen dakikalarda da Adana Demirspor’un sağlı sollu ataklarında istediği golü bulamadı ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Mavi-Lacivertliler, ikinci yarıya da istekli ve arzulu başladı. 47.dakikada kazanılan korner vuruşu Vargas kullandı. Vargas’ın ceza alanına gönderdiği topa Samet Kaya ön direkte vurdu top üst direğe çarpıp auta çıktı.

51.dakikada Adana Demirspor’dan Rassoul, rakibi Yusuf Erdoğan’a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Hajradinovic ortaladı, arka direkte Samet, topu kafayla kornere gönderdi. Haderginonaj’ın sağ kanattan yaptığı ortaya kale sahısanda Jörgensen kafayı vurdu, top kaleci Muric’te kaldı.

55.dakikada Kasımpaşa’da Hajradinovic, Yunus’a yaptığı faulün ardından hızlı hücumu kestiği için sarı kart gördü.

Adana Demirspor, 60.ve 61.dakikalarda Akintola ile iki gol pozisyonundan yararlanamadı.

64.dakikada Assombalonga, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşu yapmak üzereyken savunmada Bruma topa son anda ayak koyarak takımını bir golden kurtardı. Assaombalonga 2.dakika sonra takımını bir golden daha etti. Gelişen Adana Demrispor atağında Rassoul’un yerden ortaladığı topa Assombalonga müsait pozisyonda tek vuruş yaptı fakat top yan ağlarda kaldı.

Kasımpaşa ilk oyuncu değişikliğini 67.dakikada Varga’nın yerine Tarkan’ı oyuna alarak yaptı.

70.dakikada da Adana Demirspor ilk oyuncu değişikliğini Vargas’ın yerine Bjarnason’u alarak değerlendirdi. Mavi-Lacivertliler’de 81.dakikada Yunus Akgün oyundan çıkarken, Metehan oyuna girdi.

88.dakikada Kasımpaşa ikinci oyuncu değişikliğini Jörgensen’in yerine Ahmet Engin’i oyuna dahil etti. Kasımpaşa 91.dakikada Yusu Erdoğan’ın yerine Ouanness’i oyuna aldı.

90+3.dakikada Kasımpaşa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hakem tarafından kırmızı kart gösterilen oyun dışına gönderildi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor