ŞİMŞEK TEKLEDİ: 1-1

Adana Demirspor, mutlak galibiyet için çıktığı Boluspor karşısında çok iyi futbol oynamasına rağmen eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyince karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın gollerini Adana Demirspor adına 43.dakikada Sedat Şahintürk atarken, Boluspor adına ise 45+2’de penaltıdan Mertan Caner Öztürk kaydetti.

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Emre Malok (*), Orkun Aktaş (**), Hakan Akbulut (**)

ADANA DEMİRSPOR: Emilijus Zubas (**), Tayyip Talha Sanuç (**), Okan Alkan (**), Osman Tarık Çamdal (**), Joher Khadim Rassoul (***), Hamidou Traore (**) (Dk.59 Samed Ali Kaya **), Sinan Kurt (**) (Dk.89. Süleyman Koç?), Hasan Kılıç (**), Pa Amat Dibba (**), Mehmet Akyüz (**) (Dk.67 Aias Aosman ), Sedat Şahintürk (**) (Dk.46 Jakub Kosecki *)

BOLUSPOR: Orlando Mosquera (**), Fethi Özer (**), Oğuzhan Berber (**), Muhammed Bayar (***), Ali Keten (**), Tugay Kacar (**) (Dk.79.Burak Bekaroğlu ?), Bekir Yılmaz (**), Gökhan Sazdağı (**) (Dk.69 Araz Abdullayev ), Marlon Matheus da Silva (*) (Dk.46 Burak Asan ), Nemanja Mihajlovic  (*) (Dk.56. Melih Okutan ), Mertan Caner Öztürk (**) (Dk.69 Hamza Gür *)

GOLLER: Dk.43 Sedat Şahintürk (Adana Demirspor), Dk.45+2 Mertan Caner Öztürk (penaltıdan) (Boluspor)

SARI KART: Jakub Kosecki (Adana Demirspor)

Adana Demirspor maça fırtına başladı. Maçın daha başlarında Mehmet Akyüz ile gole yaklaştı. İlk atak 2.dakikada Mehmet Akyüz’ün şutunda topu Boluspor kalecisi kornere gönderdi. 5.dakikada yine Mehmet Akyüz’ün kafa vuruşu az farkla auta gitti. Konuk ekibin ilk atağı 28.dakikada geldi. Mert Hakan’ın şutu defanstan döndü. 29.dakikada Adana Demirspor mutlak bir golden oldu. Gelişen atakta Hasan Kılıç’ın vuruşu kaleciden döndü. 33.dakikada Sedat Şahintürk boş pozisyonda topu auta atarak takımını golden etti. 43.dakikada Adana Demirspor’un golü geldi. Sedat Şahintürk’ün müthiş vuruşuyla top Boluspor ağlarıyla buluştu: 1-0.  Uzatma dakikalarında Boluspor penaltı kazandı. Ceza sahasına yapılan ortada Sedat Şahintürk’in rakibine yaptığı hareketi hakem Emre Malok penaltı olarak değerlendirdi. Penaltıyı kullanan Mertan Caner Öztürk, kalecinin müdahalesine rağmen topu ağlarla buluştu: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıya her iki takım da oyuncu değişiklikleri ile başladı. Adana Demirspor’da golü atan Sedat Şahintürk çıktı Jokub Kosecki oyuna girdi. Boluspor’da ise Marlon Matheus da Silva’nın yerine Burak Asan girdi. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da Adana Demirspor çok iyi başladı. 66.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Mehmet Akyüz’ün kafa vuruşunu kaleci havada bloke etti. 75.dakikada Adana Demirspor Kosecki’nin kötü vuruşundan bir golden daha oldu. Bu dakikadan sonra her iki ekibin çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve karşılaşmada ilk yarıda atılan gollerle: 1-1 sona erdi. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor