ŞİMŞEK TEMPO ARTIRIYOR

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasını bay geçirdi. Mavi-Lacivertliler, ligin 33.haftasında 6 Mayıs Cumarteasi günü saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Adana Demirspor Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kulüp tesislerinde antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Antrenmanın oldukça tempolu geçtiği gözlenirken, iki takıma ayrılan futbolcular arasında yapılan maçı kazanan taraf objektife galibiyet pozu verdiler. Teknik Direktör Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Bu haftayı bay geçirdik. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Perşembe gününden itibaren kendi sahamızda oynayacağımz Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladık. Futbolcularımın performansı beni oldukça memnun etti. Rakibimiz kendi evinde oynadığı Hangikredi Ümraniyespor’u 1-0 yenerek kötü gidişine son verdiler. Bize karşı daha moralli gelecekler. Biz de son üç maçımızı kazanarak formumuzun zirvesindeyiz. Bu maçı da kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bir gözümüz de Ziraat Türkiye Kupası’nda. Fenerbahçe kupayı aldığı takdirde biz de otomatik olarak Konferans Ligi’ne katılacağız” diye konuştu.

BELHANDA GİDECEK Mİ?

Adana Demirspor’un hırçın oyuncusu Younes Belhanda belirsizliği sürüyor. Trabzonspor karşısında gördüğü kırmızı kartla takımı on kişi bırakıp yenilgide büyük pay sahibi olan Belhanda’nın sözleşmesinin feshi gündeme gelmişti. Ancak takım arkadaşlarının istekli tavırları sebebi ile zorul süreç sadece para cezası ile geçirilmişti. Mavi-Lacivertliler önümüzdeki sezon daha büyük hedefler ile yoluna devam etme kararı aldı. Vincenzo Montella’nın kararına göre hareket edecek olan yönetim gelecek yaz kadro yapılanması adına kritik kararlar verecek. Belhanda’nın sezonun devamında da disiplinsiz tavırlar sergilemeye kalkarsa yola devam edilmeyecek. Belhanda bu sezon gösterdiği performansla kariyer rekorunu kırdı. Şu ana kadar 24 maçta forma giyen Belhanda, 8 gol ile 5 asistlik katkı yaptı. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor