ŞİMŞEK TEMPO ARTTIRDI

Adana Demrispor, Perşembe günü saat 20.00’de kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Adana Demirspor-İstanbulspor maçını Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Ergin Gözütok yaparken, karşılaşmanın 4.hakemi de Mehmet Türkmen olarak belirlendi.

Adana Demirspor’da tüm hesaplar İstanbulspor karşısında galip gelmek. Mavi-Lacivertli futbolcular, “Beşiktaş karşısında iyi oynadığımız maçtan mağlup olarak ayrıldık. Artık o maçı unuttuk, şimdi önümüzde İstanbulspor maçı var. Rakibimiz son iki maçında çok iyi performans gösterdi, Galatasaray karşısında beraberliği son anda kaçırırken, Kasımpaşa’yı yenerek büyük bir moralle Adana’ya geliyorlar. Biz de seyircimizin desteği ve gücüyle iyi bir oyun çıkararak rakibimizi İstanbul’a puansız göndermek istiyoruz ve taraftarlarımızı bir haftalık aradan sonra tekrar sevindirmek amacındayız. Yukarıyla aramızda fazla puan farkı yok. İnşallah bu en kısa zamanda bu farkını kapatıp tekrar istediğimiz yerde olmak istiyoruz” dediler. Bu arada, Adana Demirspor’da Britt Assombalonga’ya kulüp bulması için izin verildiği ve devre arasında yolların ayrılacağı belirtildi.

Öte yandan Adana Demirspor’da transfer dedikoduları da durmak bilmiyor. Son olarak Başakşehir’in gözden çıkardığı Stefano Okaka gündeme geldi. Mavi-Lacivertliler’de Mario Balotelli sonrdası Dzyuba transferinden umduğunu bulamamıştı. Bunun dışında Hulk ismi de tazeliğini koruyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, “Balotelli erken ayrılsaydı Suarez, Pato, Hulk gibi isimlere yönelecektir” ifadeleri ile ses getirem açıklamalarda bulunmuştu. Murat Sancak’ın gönlünde yatan ismin hala Hulk olduğu ve bu doğrultuda oyuncunun tarnsferi için klubü Atletico Mineiro’ya resmi teklif yaptığı da iddialar arasında bulunuyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella özellikle bir santrafor istediği belirtiliyor. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor