Şimşek tempo arttırdı

HABER: Murat ÖZKARDEŞ

Adana Demirspor, Cuma günü kendi sahasında oynayacağı Karabükspor maçının hazırlıklarına Antalya’da günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

GÜNDE İKİ İDMAN

Sezonun ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Mavi-Lacivertliler, hazırlıklarını kamp yaptığı otelin antrenman sahasında devam ettirdi. Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde saat 10.30’da koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcular kuvvet çalışması yaparken, antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı. Antrenmana Çaykur Rizespor’dan transfer edilen Süleyman Koç’ta katıldı.

‘HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, yapılan transferlerle daha da güçlendiklerini belirterek, “Yönetimimizin olağanüstü çabalarıyla takıma takviyeler yapıldı. Bu takviyelerin takıma olumlu yansıması ve birbirleriyle çabuk uyum sağlaması için elimizden geleni yapıyoruz. Yönetim tarafından bize gösterilen bu fedakarlığın sonucu olarak biz de teknik heyet ve futbolcular olarak hedefimiz olacak Süper Lig’e çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımın antrenmanda istekli ve hırslı oluşları beni umutlandırıyor. Cuma günü kendi sahamızda yapacağımız Karabükspor maçında taraftarlarımızın da desteğiyle lige çok iyi başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor