Şimşek topbaşı yaptı

Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig’in 28.haftasında 7 Nisan Pazar günü Afijet Afyonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Adana Demirspor Tesisleri’nde yaptığı günde iki idmanla start verdi. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde ilk idman saat 11.00’de başladı, antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. İdman; koşu, ısınma hareketleriyle başlarken, koordinasyon hareketleriyle sona erdi. Mavi-Lacivertli ekip, ikinci antrenmanını ise 17.30’da yaptığı idmanla sona erdirdi.

Adana Demirspor’un Ümraniyespor maçının rakibinin kupa mücadelesi nedeniyle ertelenmesi sebebiyle ilk maçını 7 Nisan’da Afjet Afyonspor ile oynayacak. Milli aradan sonra haftada iki maç oynayacak olan Mavi-Lacivertli futbolcular sıkı çalışma temposuna girdiler. Maç gününe kadar hazırlıklarına devam eden olan Adana Demirspor’da tek düşünce deplasmanda oynayacağı ilk maçı kazasız atlatmak ve rakipleriyle puan farkını kapatmak.  Teknik heyet ve futbolcular, “Biz, kalan maçların tamamını kazanıp, rakipimizin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dediler.

KOSECKİ ŞOKU!

Bu arada Play-Off hesapları yapan Adana Demirspor’da takımın önemli oyuncularından Jakub Kosecki, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.  Ligin 23’üncü haftasında oynanan Altınordu maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kosecki tedavi altına alınmıştı. Kulüp tarafından yapılan açıklamayla sağ ayak bileğinden ‘deltoid ligament’ kopması teşhisi konulan genç oyuncunun, sezonun geri kalan kısmında formasından ayrı kalacağı belirtildi. Mavi-Lacivertli oyuncunun ülkesi Polonya’da geçireceği operasyon öncesinde kulüp tarafından ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınlandı. Mesajda, “Futbolcumuz Jakub Kosecki’nin bir an önce Mavi-Lacivertli formasına kavuşmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı. Kosecki, bu sezon takımına 23 maçta 1 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ta Kosecki’nin sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İkinci yarıda form durumu oldukça iyi olan bir futbolcumuzdu. Ataklarımızın çoğunun içinde yer alan bir isimdi. Onun yokluğu oyun planımızı bozdu. İnşallah tam sağlığına kavuşur yeni sezonda takımla birlikte olur. Çünkü Adana Demirspor’un bu gibi futbolculara çok ihtiyacı var” dedi. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor