ŞİMŞEK TUR İÇİN HIRVATİSTAN’DA

Yukatel Adana Demirspor, bugün oynayacağı Konferans Ligi 3.eleme turu rövanş maçında karşılaşacağı Osijek maçı için dün sabah uçakla Hırvatistan’a gitti. Akşam burada bir çalışma gerçekleştiren Mavi-Lacivertliler, daha sonra kampa girip maç saatini bekleyecek.

Bugün saat 21.00’de başlayacak maçı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan John Brooks yönetecek. Brooks’un yardımcılıklarını Lee Betts ve Akil Howson yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Michael Salisbury olacak. Maçı her zaman olduğu gibi yine TV 8,5 naklen yayınlaycak. Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında boy gösteren Yukatel Adadana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2.Eleme Turu’nda Romanya temsilcisi CFR Cluj’u deplasmanda 1-1’in rövanşında sahasında 2-1 yenerek üst tura yükselen Mavi-lacivertliler, 3.eleme turu ilk maçında da Hırvatistan temsilcisi Osijek’i sahasında 5-1’lik gibi muhteşem galibiyetle ayrılmıştı. Yukatel Adana Demirspor, elemelerde çıktığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyor. Mavi-Lacivertliler, Osijek’i de rövanş maçında da yenerek yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Yukatel Adana Demirspor, rövanş maçında turu geçmesi halinde Play-Off turunda Avrupa Ligi’nden Olympiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak.

Öte yandan Arda Okan Kurtulan, TFF 2.Lig takımlarından Diyarbekirspor’a kiralandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Arda Okan Kurtulan’ın Diyarbekirspor’a 1 yıllık kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır” denildi. Mavi-Lacivertliler, 20 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe’den 200 bin Euro bonservisle renklerine bağlamıştı. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor