ŞİMŞEK, ÜÇ PUAN İSTİYOR

Adana Demirspor, bugün saat 20.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı erteleme maçında İstanbulspor’u konuk edecek. Mavi-Lacivertliler, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yenii Adana Stadyumu’nda oynanacak maçı Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Murat Şener yaparken, Feridun Daldaş da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Takımda gidenlerin yanı sıra, Başakşehir maçında sakatlanan Yusuf Sarı, düz koşulara başlayan Balotelli de yer almayacak. Diğer taraftan Adana Demirspor, ‘izin almadan’ kamptan ayrılan M’Baye Niang’a da para cezası verip FIFA’ya şikayet etti. Antrenör Serkan Damla antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün yaralı bir İstanbulspor ile oynayacağız. Rakibimiz geçen hafta Fenerbahçe’ye 5-1 gibi farklı mağlup oldu. Ligde kötü durumdalar ve çıkış yapmak istiyor. Bu çıkışı da bizden puan alarak yapmak isteyecekler. Biz de kendi sahamızda çok iyi performans sergiliyoruz. Saha ve seyircimiz önünde sadece bir mağlubiyet aldık.  Başakşehir karşısında çok iyi performans gösterdik elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendirsek kazanan tarafın biz olacaktık, olmadı. En azından yenemiyorsan da yenilmeyeceksin mantığı ön plana çıktı. Şimdi seyircimizin de desteğiyle İstanbulspor’u yenip tekrar iyi bir seri yakalayarak hedeflediğimiz yere çıkmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve kapasitemiz de var” diye konuştu. Diğer taraftan 2023-2024 sezonunda kombinesini alan taraftar çekilişimizde Yılport Samsunspor maçı çekilişini kazananlar, tesislere gelerek teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdiler.

YUSUF SARI 2 HAFTA YOK

Rams Başakşehir maçında sakatlanan Yusuf Sarı’nın iki hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Yusuf Sarı, 6 Ocak’ta Rams Başakşehir maçında yaşadığı sol üst arka adalegrubu sakatlığına yönelik MR görüntülemesi 8 Ocak Pazartesi günü Medical Park Adana Hastanesi’nde yapıldı. Yapılan MR değerlendirmesinde; Yusuf Sarı’nın hamstring kas grubuna ait biseps femoris kasında fazla gerilmeye bağlı hasar/yırtık tespit edilmiştir. Sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır ve 2 hafta sahalardan uzak kalacaktır” denildi. Diğer taraftan başarılı stoper Semih Güler ve eşi Sedef Güler çiftinin kız çocukları dünyaya geldi. Kızlarına Defne ismini veren Güler çiftini BÖLGE Gazetesi olarak tebrik ediyor, minik Defne’ye mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor