ŞİMŞEK ÜMRANİYE’Yİ AĞIRLIYOR

Adana Demirspor, bu hafta kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Cesar Grup Ümraniyespor ile karşılaşacak. Geçen hafta Altay karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından ilk altı arasındakti puan farkı açılan Mavi-Lacivertlilerde tek düşünce Ümraniyespor karşısında galip gelerek tekrar üst sıralara çıkmak. Teknik Direktör Uğur Tütüneker yaptığı açıklamada, “Bir türlü istediğimiz seriyi yakalayamadık. Bir hafta yeniliyor diğer htaf galip geliyoruz. İstediğimiz seriyi yakalayabilirsek üst tarafla aramızdaki puan farkını kapatabiliriz. Oyuncularım da bunun bilincinde ve Ümraniyespor karşısına bu bilinçle çıkıp, istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Taraftarlarımızın diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum” diye konuştu.

LEGEAR’IN SÖZLEŞMESİ FESH EDİLDİ

Öte yandan Adana Demirspor’da, Anderson, Stokes, Orhan Taşdelen ve Hakan Bilgiç’in ardından Legear’ın da sözleşmesi fesh edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon devre arası takımımıza katılan kıymetli oyuncumuz Jonathan Legear ile yaptığımız görüşmenin ardından karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.Kendisine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Legear bugünden itibaren kulübümüze ücretsiz olarak yurtdışında danışmanlık yaparak hizmet etmeye devam edecektir” ifadeleri kullanıldı. Belçikalı oyuncu bu sezon forma giyemezken, geçen sezon 7 maçta forma giyerken 1 gol kaydetmişti. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor