Şimşek umudunu koruyor

Adana Demirspor, bu hafta sonu karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına start verti. Geçen hafta deplasmanda Ümraniyespor maçında ilk yarıda çok iyi performans göstererek 2-0 önde girdiği karşılaşmadan ikinci yarıda stres yapınca durumu 3-2’ye getirse de maçı kazanmasını bildi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın geçen haftaki açıklamasında biz iki maçımızı yenip rakiplerimizi bekleyeceğiz demişti. Şimdi son haftada başkanın dediği gibi Mavi Şimşekler İstanbulspor’u yenip Erzurum’dan gelecek habere kilitlenecek.

Ancak Hatayspor’un Adanaspor’u 2-1 yenmesi sonucu Süper Lig’e çıkmayı garantilemesi ve Erzurumspor’un da deplasmanda Altay’ı 1-0 yenip avantajını koruması Adana Demirspor camiasında üzüntü yaratsa da yine de umutlarını sürdürmeye devam ediyor.

Bu hafta sonu oynanacak Adana Demirspor-İstanbulspor ve Erzurum BB-Ümraniyespor maçları oldukça kaderi belirleyecek gibi gözüküyor. Adana Demirspor’un Süper Lig’e direk çıkması için mutlak galip gelmesi gerekiyor ve Erzurumspor’un de en azından berabere kalmasını bekleyecek. Aksi sonuçlarda ise Mavi-Lacivertli ekip Play-Off mücadelesi yapacak.  Adana Demirspor’un Play-Off’a kalırsa muhtemel rakipleri Akhisarspor, Bursaspor, Fatih Karagümrük veya Altay olacak. 

34.HAFTA MAÇLARI

17 TEMMUZ CUMA

20.00: Menemenspor-Altınordu

18 TEMMUZ CUMARTESİ

17.30: Giresunspor-Altay

17.30: Karagümrük-Adanaspor

17.30: Akhisarspor-Keçiörengücü

17.30: Ad.Demirspor-İstanbulspor

17.30: Erzurum BB-Ümraniyespor

17.30: Hatayspor-Bursaspor

19 TEMMUZ PAZAR

17.30: Osmanlıspor-Balıkesirspor

17.30: Eskişehirspor-Boluspor

(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor