ŞİMŞEK YARA SARDI: 2-0

STAD: 5 Ocak Fatih Terim Stadı

HAKEMLER: Burak Şeker, Ömer Tevfik Özkoç, Murat Curbay

ADANA DEMİRSPOR: Emilijus Zubas (***), Tayyib Talha Sanuç (***), Mehmet Uslu (***), Osman Tarım Çamdal (*) (Dk.7 Süleyman Koç **-Dk.85 Semih Güler ), Joher Khadim Rassoul (***), Hamidou Traore (***), Sinan Kurt  (***) (Dk.72 Gökhan İnler ), Hasan Kılıç (***), Pa Amat Dibba (***), Mehmet Akyüz (**) (Dk.72 Yunus Akgün ), Erkan Zengin (***) (Dk.85 Sedat Şahintürk?)

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Milan Lukac (*), Avdija Vrsajevic (*), Alperen Babacan (*), Musa Nizam (*), Doğukan Nelik (*), Rajko Rotman (*), Ali Kaan Güneren (*) (Dk.82 Gökmen Aydoğdu?), Çekdar Orhan (*), Kadir Keleş  (*) (Dk.71 Bertuğ Bayar ?) Taha Yalçıner (*)  (Dk.15 Onurcan Güler , Dk.71 Bora Yılmaz ?), Merte Efe Çölbeyi (*) (Dk.46 İrfan Hadzic *)

GOLLER: Dk. 45+4 Sinan Kurt, Dk.58 Erkan Zengin (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Hamidou Traore, Joher Khadim Rassoul (Adana Demirspor), Rajko Rotman, Musa Nizam (Akhisar Belediyespor)

Adana Demrispor, geçen hafta Ankara’da Keçiörengücü karşışsında aldığı mağlubiyeti kendi sahasında karşılaştığı Akhisarspor’u 2-0 yenerek unutturdu. Mavi-Lacivertliler bu galibiyetle puanını 21’e çıkardı ve 3.sıraya yükseldi.

Ev sahibi Adana Demirspor ilk yarıda Mehmet Akyüz ve Pa Dibba ile girdiği pozisyonları değerlendiremezken, uzatma dakikalarında sağ kanattan Süleyman Koç’un asistinde Akhisarspor savunması uzaklaştırdı. Ceza alanı dışında topla buluşan Sinan Kurt düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen eline alan Mavi-Lacivertli takım 58.dakikada Sinan Kurt’un düşürülmesi ile serbest vuruş kazandı. Mehmet Uslu’nun kullandığı serbest vuruşta Erkan Zengin kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi 2-0. Demirspor rakibini 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Adana Demirspor bu galibiyetle puanını 21 yaparken 3.sıraya yükseldi ve maç eksiği ile lider Keçiörengücü’nün 3 puan arkasında yer aldı.

Adana Demirspor’da Teknik Direktör Ümit Özat, Akhisarspor karşılaşmasına ilk 11’de 5 değişiklik yaparak başladı. Kırmızı kart cezalısı Anıl Karaer’in yerine Tayyip Talha Sanuç ile başlayan Özat, Okan Alkan’ın yerine Mehmet Uslu’yu alırken Tarık Çamdal’ı sağbek pozisyonuna çekti. Orta alanda Gökhan İnler’in yerine Traore, Yunus Akgün’ün yerine Sinan Kurt ve sakatlanan Emircan’ın yerine ise Pa Dibba ile başladı. 

Geçen hafta ilk 11’de başlayan isimlerden Okan Alkan yedeklerde de yer almazken Yunus Akgün ve Gökhan İnler yedek kulübesinde yer aldı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor