ŞİMŞEK YENİ STATTA GALİBİYET İSTİYOR

Adana Demirspor, bugün Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarını yeni statta Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde gerçekleştirdi. Antrenmanı Başkan Murat Sancak da izledi. Adana Demirspor-Altay maçının hakemi ise Burak Şeker oldu. Burak Şeker’in yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu, Ogün Kamacı yaparken, dördüncü hakem olarak ise Raşit Yorgancılar yapacak.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Sizlerden Adana derbisini unutmanızı istiyorum. Şimdi önümüzde daha zorlu bir maç var. Yeni stadda ilk galibiyet almak sizlere nasip olsun. Biliyorum rakibimiz de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Onların da gücü belli, ama biz daha güçlüyüz. Sahaya çıkıp gücünüzü gösterin ve şampiyon bir takım gibi oynamınızı istiyorum. İnşallah yeni stadın bizlere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu gözlenirken, Başkan Murat Sancak da futbolcular ve teknik heyet ile sohbet etti.  Antrenmandan sonra açıklama yapan Cüneyt Dumlupınar, bugün oynayacakları Altay maçını kazanmak istediklerini söyledi. Dumlupınar, “Geçen hafta Adana derbisinde 2 puan kaybettik. Şimdi Altay maçına odaklandık. Bugün yeni stadımızda ilk maça çıkmak bize nasip oldu. İnşallah buradan galibiyetle ayrılır tarihe bu statta galibiyetle başladığımızı yazdırırız. Altay maçı çok kolay bir maç olmayacak. Onlar da son maçlarda düşüşteler. Bizim maçımızla birlikte çıkış arayacaklardır. Ama yeni stadımızda ilk maçımızı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Geçen sene Altay’ın bizden götürdüğü çok şey var. Allah nasip ederse bugün kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Diğer taraftan Adana Demirspor, Adanaspor ile 2-2 berabere kalarak ilk 2 hattının 5 puan gerisinde kaldı. Mavi-Lacivertliler’i Altay ile birlikte zorlu 5 maç bekliyor ve kendi kaderini kendisi belirleyecek. Geçen hafta berabere kalarak son 4 maçta 2.kez puan kaybı yaşayan Adana Demirspor, önümüzdeki 5 hafta uzaklaştığı zirve yarışında kader karşılaşmalarına çıkacak. Mavi-Lacivertliler bugün kendisi gibi üst sıraları hedefleyen Altay’ı konuk edecek. Altay’ın ardından Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacak olan Demirspor, 24.haftada son haftaların formda takımı Bandırmaspor’u konuk edecek. Adana Demirspor 25 ve 26.haftalarda oldukça kritik 2 maça çıkacak. 25.haftada deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Mavi-Lacivertliler, 26.haftada İstanbulspor’u konuk edecek. Adana Demirspor’un bu maçlarda alacağı sonuçlar Süper Lig ya da Play-Off yarışındaki hedefine büyük etki edecek. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor