Şimşek zoru sever

Adana Demirspor, 27.hafta erteleme maçında bugün saat 19.00’da Ümraniyespor ile karşılaşacak. Bu mücadele Ümraniyespor’un Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Akhisarspor ile oynadığı ilk karşılaşma nedeniyle ertelenmişti. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’ndaki mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek. 28.hafta sonunda Adana Demirspor 44 puanla 8.sırada yer alırken, Ümraniyespor ile 46 puanla 6.basamakta bulunuyor.

TARAFTARA ÇAĞRI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bugünkü maçta tek hedeflerinin galibiyet olduklarını belirterek, “Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın stadı şölen yerine çevirip, bize destek olsunlar. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte başlayan tezahüratlarını hakemin bitiş düdüğüne kadar sürdürmelerini bekliyorum. 12 güç olduklarını rakip takıma gösterip hakemin bitiş düdüğüyle birlikte zafere uzanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

“FUTBOLCULARIMA İNANIYORUM

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ta maçtan önce yaptığı açıklamada, “Hafta sonu oynadığımız Afjet Afyonspor maçının ikinci yarısındaki futbolumuzu tekrarladığımız takdirde Ümraniyespor’u da yeneceğiz. Pazartesi gününden beri futbolcularımla birebir konuşup bu maçın önemini ve 6 puanlık maç olduğunu kaybetmemiz gerektiğini söyledim. Futbolcularım da bu maçtan mutlak galip gelececklerini söylediler. İnşallah şans da yanımızda olur ve sahadan galip ayrılan taraf oluruz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor