ŞİMŞEK’E TAŞ GİBİ ORTA SAHA!

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirme kararı alan Adana Demirspor, ülkemizde de birçok takımın formasını giyen ve başarılı maçlar çıkartan tecrübeli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile prensip anlaşmasına vardı.

ÜLKEMİZİ YAKINDAN TANIYOR

Süper Lig’de hedefini yine üst sıralar olarak belirleyen Adana Demirspor, birçok oyuncusuna talip olan takımlar ile görüşme halinde olurken bir yandan da dış transferde de oldukça hareketli saatler yaşıyor. Adana Demirspor yönetiminin son olarak Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Aris forması giyen Ndiaye ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşındaki Senegalli futbolcu, Türkiye’de Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Karagümrük formaları giymişti.

İMZAYA ÇOK AZ KALDI

Geçen sezonun yıldızlarından Stanbolli’nin gitme ihtimaline karşın her türlü seçeneğini masaya yatıran Kulüp Başkanı Murat Sancak, mücadele gücü yüksek, koşu mesafesi çok iyi olan ve ülkemizi de çok yakından tanıyan Badou Ndiaye’yi yakın zamanda spor kamuoyuna açıklaması bekleniliyor. Bonservisi elinde olan deneyimli orta sahanın da Adana Demirspor’a gelmeye sıcak baktığı ve konuşulacak son detaylardan sonra imza atarak mavi lacivertli forma giyeceği kaydedildi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor