ŞİMŞEK’İ HIRS BASTI

Adana Demirspor, milli aranın ardından 16 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Kulüp tesislerinde Michael Valkanis yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması ve 5’e 2 pas çalışması ile yapılan antrenman sona verdi. Antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları görüldü. Özellikle kaptan Semih Güler ve son günlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Yusuf Sarı antrenmanlarda göz kamaştırıyor. Semih Güler, Galatasaray karşısında kendisi başta olmak üzere çok hata yaptıklarını belirterek, “Galatasaray gibi güçlü bir rakibe karşı böyle büyük hatalar yaparsanız onlar da cezalandırır. Daha maçın ilk 20 dakikasında Kerem Aktütrkoğlu’nun ve benim kendi kaleme attığım golle 2-0 geriye düştük. Biri Daha sonra oyunda tam dengeyi sağlayacağımız sırada yine kendi hatamızdan Barış Alper Yılmaz’ın golüne engel olamadık. İlk yarının sonlarına doğru Mertens’in çok güzel golüyle ilk yarıyı 4-0 geride kapattık. Bu bizi moralmen bozsa da devre arasında arkadaşlarımızla konuştuk ve maça yine iyi başlasak da bu sefer kornerden gol yiyerek bir anda 5-0 geriye düştük. Bu maçtan çıkaracağımız çok önemli hatalarımız var, onlara milli ara için verilen arada çalışarak kapatmaya çalışıyoruz. Hocamız bize güven, biz de onun güvenini boşa çıkarmamaya çalışacağız” diye konuştu.

Son haftalarda gösterdiği performansla yedek soyunan ve oyuna girdikten sonra kullandığı penaltı atışından yararlanamayan Yusuf Sarı ise “Son iki maçta kullandığım penaltı atışlarını kaçırdım. Bu yüzden taraftarlarımızdan ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. İnşallah bu kötü günleri çabuk atlatır, tekrar eski günlerime dönerim. Biliyorum herkesin benden beklentisi çok yüksek, bu da beni strese sokuyor. Ama ben bu stresi yönetebilecek kabiliyete sahibim. Bunu da ileriki haftalarda göstereceğim” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor