ŞİMŞEK’İN BİLEĞİ EVİNDE BÜKÜLMÜYOR

Adana Demirspor, Trend Yol Süper Lig’in ilk 7 haftasında kendi sahasında oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Mavi-Lacivertliler sırasıyla Çaykur Rizespor’u 2-1, Beşiktaş’ı 4-2, Pendikspor’u 3-0 ve Corendon Alanyaspor’u da 4-0 yendi. Buna karşılık deplasmanda 2 beraberlik bir de mağlubiyet aldı. Oynadıkları 7 karşılaşmada 18 gol atıp kalelerinde de 9 gol gören Adana Demirspor, topladığı 14 puanla 3.sırada bulunuyor.

Mavi-Lacivertliler, Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarına da Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde devam etti. Kluivert antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kluivert, Beşiktaş ve Alanyaspor’u farklı yendiğimiz için çok mutluyuz diyerek, “İyi bir çizgide ilerliyoruz. Doğru çalışmaları yaparak devam ediyoruz. Böyle sürmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Takımımızda durumlar gayet iyi. Trabzonspor maçı için hazırlığımız devam ediyor. Rakiplerimiz, kendi sahamızda onlara ne kadar zorluk yaşatabileceğimizi biliyorlar. Milli takım arasında form açısından herhangi bir kaybımız olacağını düşünmüyorum. Çünkü öyle bir takımız ki herkes nasıl devam etmesi gerektiğini biliyor” diye konuştu.

Öte yandan Patrick Kluivert, ligde ilk 7 hafta sonunda 18 gol atarak kulüp rekorunu da kırmış oldu. Kluivert bu skorlarla bir önceki teknik direktör Vincenzo Montella’yı da geride bıraktı. Montella geçtiğimiz sezon Süper Lig’ni ilk 7 haftalık periyodunda 16 gol atma başarısı göstermişti. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor