ŞİMŞEK’İN GÖZÜ KASIMPAŞA’DA

Adana Demirspor, 15 Nisan Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vinjenco Montella yönetiminde yaptığı antrenmanlarla devam etti.

Lider Galatasaray, karşısında deplasmanda son dakikalarda puan kaybeden Adana Demirspor, bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Mavi-Lacivertliler, ligden çekilen Gaziantep Futbol Kulübüyle oynayacağı için haftayı 3 puanla tamamlayacak. Avrupa kupalarını hedefleyen Adana Demirspor ardından sahasında Kasımpaşa’yla kozlarını paylaşacak. Hafta başından itibaren bu maçın hazırlıklarını sürdüren Mavi-Lacivertliler’de tek hedef galibiyet. Bu haftayı çok iyi geçirmek isteyen Adana Demirspor’da futbolcular antrenmanlarda oldukça istekli ve arzulu gözüküyorlar.  Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 4-1’lik skorla kazanmıştı.

Öte yandan Adana Demirspor, geçtiğimiz günlerde sportif direktör Gökhan Göktürk ile yolları ayırmıştı. Göktürk’ün ardından göreve Muhammed Türkmen getirildi. Türkmen, Macar ekibi Vardar’da başkanlık yapıyordu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörlük görevine sayın Muhammed Türkmen getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, kulübümüz ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadelerine yer verildi. Muhammed Türkmen, 1986 yılında Ordu’da doğdu. 2001 yılında, U-15 Genç Milli Takımına seçildi. Milli takımda gösterdiği performansla dikkat çekti ve Fenerbahçe’ye transfer oldu. Fenerbahçe ve Süper Lig’de Ankaragücü forması giyen Muhammen Türkmen, ülkemizde birçok takımın formasını giydi. Yaşadığı ciddi sakatlıklar nedeniyle futbola 30 yaşında veda etti. Muhammed Türkmen futbol kariyerinin ardından, katıldığı eğitim programlarının ardından UEFA A lisansına sahip oldu. Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın yardımcısı olarak 4 yıl boyunca Süper Lig’de ve 1.Lig’de profesyonel antrenör olarak görev yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği, Maç Analizi ve Scouting Kurslarında Antrenör Eğitimcisi olarak görev aldı. 300’den fazla lisanslı antronöre eğitim verdi. 2022-2023 sezonunda Makedonya’nın köklü ve en çok şampiyonluk yaşamış takımı FK VARDAR’ın kulüp başkanı oldu. İleri seviyede yabancı dil konuşabilmektedir. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor