ŞİMŞEK’İN RAKİBİ SAMSUNSPOR

Geçen hafta deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, Cumartesi günü Samsunspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor-Samsunspor karşılaşması 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak.

Süper Lig’in 13.haftasında Kayserispor’la berabere kalan Adana Demirspor, ligin 14.haftasında Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Yılport Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı. Mavi-Lacivertlilerde, Patrikc Kluivert yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalışması gerçekleştirildi.  Adana Demirspor, son iki maçında beraberlikle ayrıldı. Milli aradan önce karşılaştığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Mavi-Lacivertliler, geçen Pazar günü de deplasmanda Kayserispor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarıda yediği golle 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor’da bir türlü deplasmanda kazanamama sendromu futbolcular üzerinde de olumsuz etki yarattı.

Teknik Direktör Patrick Kluivert, “Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen bir  türlü kazanma becerisi gösteremiyoruz. Önce kendi sahamızda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıktan sonra Pazar günü de deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldık. Özellikle son Kayserispor karşısında ilk 20 dakikadan sonra rakibimizden daha üstün oynadık. İlk yarının son bölümünde galibiyet golünü de bularak  soyunma odasına 1-0 önde girdik. İkinci yarıda da iyi oynamamıza rağmen kornerden gelen topu uzaklaştıramadık ve karambolden kalemizde golü gördük. Golden sonra rakibimize daha fazla üstünlük sağladık. İkinci yarının son bölümünde galibiyeti de kaçıran taraf biz olduk. Bu sefer kendi saha ve seyircimiz önünde Yılport Samsunspor’u konuk edeceğiz. Seyircimizin de desteğiyle iki haftalık galibiyet hasretine son verip tekrar taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor