ŞİMŞEKLER MASTER TAKIMI GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Şimşekler Master takımı özel gecede bir araya gelerek gönüllerince eğlendi. İnsanları sporda birleştirmek istediklerini açıklayan Başkan Murat Girici, lige renk katacaklarını iddia etti.

Yıllar sonra bir çatı altında bir araya gelen sporcular muhteşem tören ile tanıtıldı, ardından pasta kesilerek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

Seyhan gücü spor tesislerinde düzenlenen geceye sporcular, aileleri, yönetimi ve sporseverler katıldı. Çalınan müzikler ile coşan sporculara başarı sözü verdi.

Adanaspor’una hizmet etmeye devam ettiklerini açıklayan Başkanı Murat Girici, eski şöhret sporcuları yıllar sonrası tek çatı altında toplayarak Şimşekler Master takımını oluşturduklarını ifade etti. Sporda Fair Playy ön planda tutacaklarının altını kalın çizgilerle çizen Başkan Girici “Birbirinden değerli ve yetenekli sporcuları bir araya getirdik. Aile ortamını oluşturmayı amaçlıyoruz. Bize inanan ve güvenen yönetim kurulumuz ile inanıyorum ki başarılı işlere imza atacağız. Sportif başarı önemli ama aile ortamın oluşturmak daha önemli. El ele vererek sportif başarının yanında eşimiz ve çocuklarımız ile hafta sonlarını eğlenceli hale getireceğiz. Bizi gecemizde yalnız bırakmayan tüm Şimşekler Master aileme teşekkür ediyorum” dedi.

As Başkan Çetin Akşam, yöneticiler İsa Ayanoğlu, İsmail Altıoklar, Önder Ertit, Teknik sorumlu Ali Özdemir, Çukurova Üniversitesi Baş Müdürü Ramazan Çakır, Sporcular, aileleri gazeteciler ve çok sayıda gazeteci katıldı. Çalınan muhteşem müzikler ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen sporcu ve ailelerine As Başkan Çetin Akşam ve Yönetim Kurulundaki tüm yöneticiler adeta para yağmuruna tuttu. Kesilen Pasta sonrasında ise sporcular “BAŞARI “Sözü verdiler. (BÜLTEN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor