ŞİMŞEK’TE 25 FUTBOLCU GİTTİ, 11 FUTBOLCU KALDI

Adana Demirspor’da yeni sezon öncesi giden ve kalan futbolcular belil oldu. Yusuf Sarı ve Semih Güler’in de aralarında olduğu 25 futbolcu TFF lisans güncellemesi sonucunda kulüpten ayrıldıkları görüldü. Bu isimlerden Semih Güler ile Yusuf Sarı’nın satılıp satılmadığı, alacaklarına mahsup mu bırakıldıkları bilinmiyor.

Ayrıca şu an itibariyle Adana Demirspor’da kalan 11 futbolcudan hiç Türk futbolcunun kalmaması olması da endişelendiriyor. Yeni tranfser politikası gereği mi böyle bir uygulama yapıldığı da merak konusu. Şimdi gözler Adana Demirspor yönetiminin taraftara yeni sezon için yapacağı açıklamasında, Gidenlerin yerine dah aiyi oyuncular alınması taraftarın beklentisi. Ancak Mavi-Lacivertliler’in UEFA’da 11 dosyasının bulunması ve karara bağlanmış 1 yıl transferden men ceza alması da zor bir transfer sezonunu Adana Demirspor’u beklediğini gösteriyor. Başkan Murat Sancak’ın öncelikle transfer yasağını kaldırmak için büyük uğraş verdiği ve en kısa zamanda da bunu kaldırarak tranfser yapmak istediği belirtiliyor.

Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Taraftarlarımız merak etmesin, bu zorlu dönemi en kısa zamanda atlatacağız. Şimdi tek hedefimiz UEFA’ya olan borcumuzu ödeyip transfer yasağımızı kaldırmak. Bunun için de çalışmalarım sürüyor. Şu anda transfer sezonu açıldı. Bizim de takip ettiğimiz futbolcular var, onları takıma kazandırmak için çaba harcıyoruz. Taraftarlarımızdan acele etmemelerini onları memnun edecek bir takım kurmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Adana Demirspor Lisans Güncellemesi (gidenler): Emre Akbaba, İsmail Çokçalış, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Burhan Ersoy, Abdulsamet Burak, Yusuf Sarı, Mustafa Kapı, Semih Güler, Sergen Batın Kiradi, Vedat Karakuş, Yücel Gürol, Kürşat Türkeş Küçük, Şaxrudin Mgomedoviç Magomedaliyev, Yusuf Barasi, Mario Barwuah Balotelli, Pape Abou Cisse, Yılmaz Aktaş, Ulaş İmerge, Deniz Eren Dönmezer, Caner Kaban, Ege Kaplan, Gökdeniz Tunç, Ozan Demirbağ, Youcef Atal.

Adana Demirspor’da sözleşmesi devam eden futbolcular: Abat Aimbetov, Andreaw Rayan Gravillon, Antonio Simao Muanza, Breyton Dylan Fouegu, Edouard Oscar Michut, John Steven Mendoza Valencia, Jose Rodrigues Martinez, Jovan Manev, Milad Mohammadikeshmarzi, Motez Nourani, Nabil Alioui. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor