Şimşek’te 3 puan istiyor

Sezon başından bu yana inişli çıkışlı bir grafik çizen Adana Demirspor, bugün karşılaşacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, çok kritik bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Artık ligin ilk yarısının son haftalarındayız. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Ümraniyespor zirveye oynayan bir  takım. İstanbul ekibi galibiyet için tüm gücünü ortaya koyacak. Biz de yarıştan kopmamak adına taraftarımızın da desteğiyle üç puana ulaşmak istiyoruz. Futbolcularıma gerekli uyarılarımı yaptım. Beni can kulağıyla dinlediler. Gerekli sözleri verdiler. Bu maçta yine ne büyük kozumuz taraftarlarımız olacaktır” dedi.

BAŞKAN’DAN MİLİNKOVİÇ AÇIKLAMASI

Eskişehirspor’un eski yöneticilerinden Mehmet Şimşek’in sosyal medya medya üzerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’a sorduğu soruya başkandan samimi bir cevap geldi. Mehmet Şimşek, “Sevgili başkanım Murat Sancak, basında Eskişehirsporlu yabancı bir futbolcunun Adana Demirsporla anlaştığı yazılıyor. Transfer yasağımız var bizler buna inanmadık, çün siz Mavi Şimşekler kadar Kırmızı Şimşeklerimizi de seviyorsunuz. Bu haberler doğru mudur?” derken Başkan Murat Sancka da, “Öyle bir şöy söz konusu değil kardeşim. Kardeş kulübümüz Eskişehirspor’un ligde kalmasını en az sizin kadar isterim. Herkese selamlar, Allaha emanet olun” diye konuştu.

Bu arada, 12.hafta oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında sakatlanan kaleci Emrullah Şalk takımla birlikte çalışmalara başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Osmanlıspor maçında sakatlanan ve sağlık ekibimiz tarafından tedavisi tamamlanan kalecimiz Emrullah Şalk takımla birlikte çalışmalara başladı” ifadelerine yer verildi. 32 yaşındaki oynucu bu sezon 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere 6 maçta forma giydi.

ŞİMŞEK BU HAKEMLE KAZANAMIYOR

Adana Demirspor-Ümraniyespor maçını Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını ise Anıl Usta ve Ali Can Alp yapacak. Erkan Özdamar, Mavi-Lacivertli takımın daha önce 4 maçını yönetirken, Adana Demirspor bu karşılaşmalardan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, rakibi Ümraniyespor’un da 7 maçını yönetirken, İstanbul takımı bu karşılaşmalardan g galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.  (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor