Şimşek’te 6 yeni transfer

20 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Balıkesirspor’la ligin ikinci yarısını açacak olan Adana Demirspor devre arasında yaptığı 6 transferle dikkatleri üzerine çekti.

Ara transfer döneminde en çok ismi kadrosuna katan takımların başında gelen Adana Demirspor’da yıldız yağmuru devam ediyor. Mavi-Lacivertli ekip, Erkan Zengin, kaleci Muhammed Şengezer, Pa Amat Dibba, İbrahim Kone, Hasan Kılıç’ın ardından aylardır peşinde koştuğu forvet Mehmet Akyüz’ü transfer etti. 34 yaşındaki tecrübeli golcü, başkan Murat Sancak ile Antalya’da bir araya gelerek kendisini Mavi-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 6 ismin yanı sıra 3.Lig takımlarından Modafen’den 21 yaşındaki kaleci Vedat Karakuş da transfer edildi.

Takımın Belek’teki kampına katılan Mehmet Akyüz, “İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Taraftarlarımızın desteğiyle inşallah bu yolun sonu şampiyonluk olacak” diye konuştu. Kadroya çok önemli isimleri kattıklarını belirten Başkan Sancak ise, “Son olarak Türk futbolunun ve Denizlispor’un yıldızı Mehmet Akyüz’ü transfer ettik. İkinci yarıda güzel işlerin altına imza atacağız. Bu konuda attığımız adımlarla hedefimizi belirledik. Teknik Direktörümüz Uğur Tütüneker ve takıma üveniyoruz” dedi. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor