ŞİMŞEK’TE 9 OYUNCU OYNAMADI

İyi bir grafik çizen ve son 10 maçta sadece 1 mağlubiyet alan Adana Demirspor, son haftalarda hastalık ve sakatlıklardan dolayı tam kadro sahaya çıkamıyor. Son haftalarda sakatlık, hastaılk ve korona ile birçok oyuncusundan yoksun oynayan Teknik Direktör Vincenzo Montella Kayserispor maçı sonrası Koünyaspor karşısında da kadro seçiminde zorlandı.

Takımda birçok isim ateşli hastalık geçirirken Kaan Kanak, Gökhan İnler, Semih Güler, Tarık Çamdal, Mustafa Kapı ile sakatlığını yeni atlatan Rassoul ve karantinadan çıkan Balotelli Konya’ya götürülmedi. Kadroya dahil edilen Belhanda ise yedekler arasında oturdu ve oyuna dahil edilmedi. Mavi-Lacivertliler ayrıca Afrika Kupası’nda olan Simon Deli’den de yararlanamıyor.

Adana Demirspor’un Konyaspor’a 1-0 yenilmesinin ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella açıklamada bulundu. Montella yaptığı açıklamada, “Kaybetmek bizi üzüyor, her zaman kim kaybetmeyi seviyor ki. Yeni iki tane transferimizi de oynatma durumu vardı. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü uzun zamandır oynamıyorlardı. Direkt onlarla başlama durumu da vardı. Takım her şeyini verdi sahada. Tabii acı tatli bir yenilgiyle ayrılıyoruz. Pozisyonlarımız da vardı ama değerlendiremedik. Herkes her şeyini verdi sahada. Her an maçta olmaları ve bazı bırakmamalarından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in 23.haftasında Adana Demirspor kendi evinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Karşılaşma 22 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak. Karagümrük geçen hafta kendi evinde Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Ligin ilk devresinde İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor, fark yiyerek 4-0 kaybetmişti. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor