Şimşek’te Bolu kampı tüm hızıyla sürüyor

Adana Demirspor’un Bolu kampı Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde tüm hızıyla sürerken, bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Mavi-Lacivertliler’de öncelik forvet ve kaleci transferlerinde olacak.

Adana Demirspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmaları da hız kazandı 2.kamp dönemine kadar transferleri bitirmeyi hedefleyen Mavi-Lacivertliler bu doğrultuda kolları sıvadı. Beşiktaş’tan Sedat Şahintürk’ü, Bursaspor’dan da Anıl Karaer’i transfer eden Adana Demrispor’da sakatlık sonrası yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanan Süleyman Koç ve affedilen Carayol’un dönüşleri ile kadro güçlendi.

Mavi-Lacivertliler Mehmet Akyüz’ün yanına takımın golyükünü sırtlayacak nokta bir transfer yapmayı planladığı öğrenildi. Kurtuluş Yurt ile tekrardan anlaşan Adana Demirspor’da kaleye ise 2 transfer düşünüyor. Bu arada Mavi-Lacivertliler transferde Trabzonspor’dan listesine sürpriz bir ismi ekledi. Geçtiğimiz sezon play-off finalinde penaltı atışlarında Fatih Karagümrük’e elenen ve Süper Lig’in kapısından dönen Adana Demirspor’da hedef bu sezon Süper Lig. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Mavi Şimşekler, Trabzonspor’dan Doğan Erdoğan’ı transfer etmek için teklif yaptı. Ön libero ve merkez orta saha pozisyonunda oynayan 23 yaşındaki futbolcu geçen sezon bordo-mavili takımda 10’u ilk 11 olmak üzere 36 maçta yer aldı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor