Şimşek’te durmak yok

Adana Demirspor’un Bolu kampı sabah ve akşam olmak üzere günde iki idmanla devam ediyor. İdmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik heyetin de bu durumdan oldukça memnun olduğu gözlendi.

Mavi-Lacivertli futbolcular önceki akşam dar alanda oynadığı çift kale maçla günü tamamladı. Üç guruba ayrılan futbolcuların oynadığı turnuvada birinci olabilmek için kıyasıya bir mücadele ettiler. Turnuvanın sonunda kazanan ‘SARI’ takım oldu. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar da kazanan sarı takım futbolcularıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Ligler 11 Eylül’de başlayacak. Bizler o zamana kadar çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüp hazır duruma geleceğiz. Futbolcularımız da antrenmanlarda gösterdikleri performans ve istekleriyle bunu bizlere fazlasıyla hissettiriyor. Antrenman daha çok neşe içerisinde geçiyor. Futbolcular birbirleriyle daha iyi kaynaşıyorlar. İnşallah lige iyi bir başlangıç yapıp sonunu da getirmek istiyoruz” dedi.(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor