Şimşek’te gol sıkıntısı sürüyor

Adana Demirspor’da sezon başından bu yana devam eden gol sorunu, ligin son 3 haftasında da sürdü. Geçen sezon golcü oyuncusu Pote’yi gönderen Mavi-Lacivertliler, Boluspor, Keçiörengücü ve Adanaspor A.Ş. maçlarını golsüz tamamladı.

Geçtiğimiz yıl 16 gol atan Pote ile yollarını ayıran Adana Demirspor, yazın bu bölgeye Stokes ve Samed Ali Kaya transferlerini yaptı. Forvet için transfer edilen Stokes’un lisansının yetişememesi ve transfer süresinin bitmesine saatler kala Samed Ali Kaya’yı transfer eden Mavi-Lacivertli takım son 3 maçta gol atamadı. Golcü futbolcu Gladkyy formsuz bir görüntü sergilerken derbi maçta forma giyen yeni forvetler Stokes ve Samed Ali Kaya da gol kaydedemedi.

DEFANS HATTI GÜVEN VERİYOR

Öte yandan geçen sezon hatalı goller yiyerek eleştiri oklarını üzerine çeken Mavi-Lacivertli takımın defans hattı, bu sezon alkış topluyor. Taraftarların ayakta alkışladığı defans hattında, sağda Hakan Bilgiç, ortada Semih Güler ve Adil Demirbağ solda ise Mehmet Uslu’dan oluşan dörtlü güven veriyor. Geride kalan 4 haftada gol yemeyen tek takım olan Adana Demirspor, kalesinde ise sadece 2 isabetli şut gördü.

HER MAÇTA 20 TARAFTARA FORMA!

Adana Demirspor kulübünden yapılan açıklamada Bursaspor maçı biletleri hakkında, kombineler ve taraftarlara hediye edilecek formalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Bursaspor maçının biletlerini 10 TL, 20 TL ve 30 TL olarak belirlenirken, her maçta 20 taraftara forma hediye edileceği belirtildi. Bu arada Mavi-Lacivertlilerin, ligin 5. haftasında 21 Eylül Cumartes i günü saat 19.00’da evinde oynayacakları Bursaspor maçının biletleri satışa çıktı. İlk defa seyircisi önüne çıkan olan Adana Demirspor’da, taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösteriyor.

KUPADAKİ RAKİP BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası 3.Eleme Turu Kura çekimi dün saat 14.00’te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Kura çekimi sonucunda Adana Demirspor, Trabzon Hekimoğluspor ile eşleşti. Tek maç eleme usulü ile yapılacak olan 3.tur karşılaşması Hekimoğluspor’un sahasında TFF’nin belirleyeceği bir tarihte yapılacak ve karşılaşmada üstün olan takım bir üst tura çıkacak. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor