ŞİMŞEK’TE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANIYOR

Yukatel Adana Demirspor’da Genk karşısında deplasmanda alınan 2-1 mağlubiyetin hayal kırıklığı yaşanıyor. Başta Başkan Murat Sancak olmak üzere Teknik Direktör Patrick Kluivert yapılan iki kişisel hatadan dolayı mağlup olduklarını söylediler.

Başkan Murat Sancak, Genk’e 2-1 kaybettikleri maçın ardından röportaj verirken, yanından geçen futbolcusu Semih Güler’i yakaladı. “Bugün burada galibiyeti kaçırdık” diyen Sancak, Semih’i göstererek “İşte Semih! Biraz daha dikkatli olsaydı. Duran toplarda dikkat etseler daha iyi olacaktı. Sonra görüşeceğiz” zaten ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Patrick Kluivert te yaptığı açıklamada, “Tabii ki de hayal kırıklığına uğradığımız bir maç oldu. İlk yarı da zor anlar yaşadığımız dakikalar vardı. 20.dakikada maça ortak olmaya başladık. İlk yarı sonrası güzel bir gol attık. Sonrasında saçma sapan fauller yüzünden 2 gol yedik. O gollerde markaj hatası yaptık. Baktığınızda bir maçımız daha var Adana’da. Keşke şu anda oynayabilsek o maçı. O maç ile alakalı çok sabırsızım. Düzeltmemiz gereken hataları düzeltip, o maçı elimizden gelen iyi şekilde çevireceğiz” dedi. Bireysel hatalar yapıldığını söyleyen Kluivert, “Maçın gidişatıyla alakalı öyle gözükse de o 2 hatadan kaynaklanan golleri yemememiz lazım. Maçınıza leke olarak yansıyabilir. 2 tane bireysel hatadan dolayı mağlup olduk. Gereken bütün analizleri yapacağız ve Adana’da en iyi sonucu alabilmek için çalışacağız” diye konuştu.

Öte yandan Genk ile Adana Demirspor arasında oynanan maçta Mavi-Lacivertil taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Deplasman tribünü tamamen doldu. Adana Demirspor’u Türkiye’deki maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlar, Belçika’da oynanan maçta deplasman tribününü doldururken, ısınma esnasında futbolculara destek tezahüratlarında bulundu. Mavi-Lacivertli taraftarlar, 90 dakika boyunca seslerini yükselterek yaptıkları tezahüratlarla sahada mücadele eden takımlarına destek oldular. Taraftarlar, maç sonrası futbolcuları tribüne çağırarak alkışlayarak moral verdiler. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor