Şimşek’te hedef Bursaspor

Adana Demirspor, Adana derbisinde Adanaspor’u 4-1 mağlup ederek Hatayspor’la puan farkını 8’e indirdi. Mavi Şimşekler’de gözler Pazar günü oynanacak Bursaspor maçına çevrildi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Adana Demirspor, her geçen hafta zirveye bir adım daha yaklaşıyor. TFF 1.Lig’in ikinci yarısbında başarılı bir görüntü çizen Mavi-Lacivertliler ezeli rakibi Adanaspor’u 4-1’le geçerek ligdeki çıkışını sürdürdü. Etkili bir oyun ortaya koyan Adana Demirspor, Pa Dibba, Aosman (2) ve Mehmet Akyüz’ün attığı gollerle sahadan net bir sonuçla galip ayrıldı. Bu sonucun ardınadn ligdeki puanını 34’e yükselten Mavi-Lacivertliler, 42 puanla lider konumda bulunan Hatayspor ile puan farkını 8’e indirdi ve şampiyonluk yolunda tekrar iddialı bir konuma geldi.  Adana Demirspor, gözünü Pazar günü oynayacağı Bursaspor maçına çevirdi. TFF 1.Lig’in ilk yarısındaki Adana’daki maçta rakibini 4-1’le geçen Mavi-Lacivertliler Pazar günü oynayacağı karşılaşmadan da galip gelip zirve yürüyüşünde bir rakibini daha elemenin planlarını yapıyor.

ASİSTLER ERKAN ZENGİN’DEN

Adana Demirspor’a devre arasında katılan Erkan Zengin, asistleriyle takımına katkı sağlıyor. Tecrübeli kanat oyuncusu Erkan Zengin, Mavi-Lacivertli takımda forma giydiği 4 maçta yaptığı 5 asistle takımına katkıda bulundu. Başarılı oyuncu, performansıyla kısa sürede teknik kadronun ve taraftarın gözdesi haline geldi. İkinci devrede geride kalan 4 maçta da 90 dakika sahada kalan Erkan Zengin, özellikle asist performansıyla dikkati çekiyor. Balıkesirspor, Keçiörengücü ve Adanaspor maçlarında 5 asist yapan Erkan Zengin, bir kez de deplasmanda Balıkesirspor maçında fileleri havalandırdı. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor