ŞİMŞEK’TE HEDEF GALİBİYET

Geçen hafta deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 yenilerek taraftarlarını üzen Adana Demirspor’da bu hafta kendi sahasında oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak.

Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdüren Mavi-Lacivertlilerde sakat oyunculardan sevindirici haber geldi. Uzun süredir sakatlıkları devam eden Süleyman Koç, Aurelien Chedjou, Hamidou Traore, Sinan Kurt ve Emre Selen takımla birlikte çalışmalara başladı. Uzun süredir sağlık ekibi tarafından tedavisi devam eden Kerim Avcı ise 4 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi. Antrenman sonra teknik heyet ve futbolcular başarılı oyuncusu Semih Güler’in yeni yaşını kutladı. Sümer Güler yaptığı konuşmada, “Geçen hafta üzdüğümüz taraftarlarımızı inşallah bu hafta Akhisarspor karşısında alacağımız galibiyetle sevindirmek istiyoruz” dedi.

EMİRCAN’DAN ÜZÜCÜ HABER

Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Emircan Altıntaş’ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında sakatlanan Emircan Altıntaş’ın yapılan tetkiklerinin ardından arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuz en az 3 hafta sahalardan uzak kalacaktır” ifadelerine yer verdi. Alanyaspor’dan kiralanan 25 yaşındaki futbolcu bu sezon 2’si Türkiye Kupası olmakü zere 6 maçta 324 dakika forma giydi ve 2 gol kaydetti.

Bu arada Adana Demirspor’un taraftar grubu Şimşekler son zamanlarda yaşanan eleştiriler için açıklama yaptı. Şimşekler Grubu yaptığı açıklamada, Mavi-Lacivertli renklere gönül veren taraftarlara sahip çıkarken, taraftarları eleştiren isimlere ve futbolculara eleştirilerde bulundu. Şimşekler Grubu’nun açıklamasında teknik direktör Ümit Özat’ın adının geçmemesi ise dikkat çekti.

DÜDÜK BURAK ŞEKER’DE

Türikye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF 1.Lig’de 12.hafta maçında karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı. Adana Demirspor-Akhisarspor maçını Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını ise, Ömer Tevfik Özkoç ve Murat Curbay yapacak. Burak Şeker, Mavi-Lacivertli takımın daha önce 2017-18 sezonunda deplasmanda oynanan Denizlispor ve geçen sezon oynanan Keçiörengücü ve Ankaraspor maçını yönetti. Adana Demirspor bu karşılaşmalarda Denizlispor’a 1-0’lik skorla mağlup olurken, Keçiörengücü’nü 3-1 ve Ankaraspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor