Şimşek’te Keçiören hazırlıkları başladı

Adana Demirspor, Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda konuk edeceği Keçiörengücü maçı hazırlıklarına start verdi. Ligin ilk iki haftasında topladığı 4 puanla 4. sırada yer alan Adana Demirspor sahasında ligin flaş ekibi Keçiörengücünü ağırlayacak. Bu yıl çıktığı 1. Ligde ilk iki maçında 4 puan toplayarak moral kazanan Keçiörengücü, Adana deplasmanından da puan çıkarmak istiyor.

Keçiören maçının ardından ulusal maç nedeniyle lige verilecek haftayı iyi değerlendirmek ve sakatlarını iyileştirmek için çalışacak Adana Demirspor’da bu araya moralli girmek istiyor.

ŞİMŞEK REVİRE DÖNDÜ

Adana Demrispor’da Boluspor ile oynanan karşılaşmada Traore ve Kosecki sakatlandı. Mavi-Lacivertli takımda ilk 11’de başlayan ve kaptanlık pazubandını takan Traore, müsabakanın 29.dakikasında sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Traore’nin yerine Aosman dahil oldu. İkinci yarının başında Gladkyy’nin yerine oyuna dahil olan Kosecki 70.dakikada sakatlandı ve yerini Volkan Şen’e bıraktı. Adana Demirspor’da Balıkesirspor maçında Süleyman Koç ve Carayol sakatlanırken, Traore ve Kosecki’nin de sakatlanmasıyla takım adeta revire döndü. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor