ŞİMŞEK’TE KEYİFLİ ANTRENMAN

Adana Demirspor, 6 Mayıs Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Geçen haftayı bay geçiren Mavi-Lacivertliler, Cumartesi günü Alanyaspor’u konuk edecek. Alanyaspor maçı hazırlıklarına sürdüren Adana Demirspor’da futbolcuların antrenmanlarda oldukça mutlu ve arzulu oldukları gözlendi. Antrenmandaki futbolcuların hırslarından ve isteklerinden çok memnun olduğu gözlenen Teknik Direktör Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Takım olarak hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ligin bitimine az bir süre kaldı. Taraftarlarımızın bizlerden beklentilerini biliyoruz. Ligin sonunda onların beklentilerini yerine getirerek mutlu bir şekilde sezonu bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Diğer taraftan Younes Belhanda, antrenmanlarda gösterdiği performans ve hareketlerle arkadaşlarını hayran bıraktı. Montella da, “Belhanda gerçekten yetenekli bir futbolcu. Formda bir Belhanda’nın neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Yeter ki kendini maça versin, rakip oyuncularla ve hakemlerle uğraşmasın. Bu sezonki performansı beni olduğu gibi başkanımızı ve taraftarlarımızı da çok memnun etti.” dedi. Adana Demirspor kendi evinde oynayacağı Alanyaspor, Beşiktaş ve Başakşehir maçları için kombine çıkardı. Başkan Murat Sancak şua ana kadar satılan kombine sayısını açıkladı. Sancak, “Bu saat itibariyle 4.709 kombine satışı oldu. Hatırlatayım son güne kalmayın. Karaborsadan Beşiktaş maçına bilet fiyatı kombinenin 2 katı fiyatına almak zorunda kalmayın” ifadelerini kullandı. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor