ŞİMŞEK’TE KEYİFLİ ANTRENMAN

Adana Demirspor, 16 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Bu arada Pendikspor maç biletleri satışa çıktı. Adana Demirspor-Pendikspor maçını Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını Özgür Ertem, Ali Tuna yapacak. Ozan Ergün ise dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Mavi-Lacivertli futbolcular, antrenmanda bol bol rövaşata çalışması yaptılar. Daha sonra kendi aralarında yaptıkları maçla çalışmayı sonlandırdılar. Antrenman boyunca futbolcuların keyifli oldukları gözlenirken, Pendikspor karşısına galibiyet için çıkacaklarını söyleyen futbolcular, “Avrupa kupalarından elendikten sonra tüm benliğimizle lige kendimizi vereceğiz. Çok yoğun bir tempo geçirdik. Milli ara bizlere iyi geldi, kendimizi biraz toparlamamıza fırsat verdi. 15 günlük aradan sonra tekrar taraftarlarımızla buluşuyoruz. Bu buluşmayı galibiyetle taçlandıracağız ve onları mutlu edeceğiz. Bu sene de hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak bunun için elimizden geleni yapacağız” dediler.

Teknik Direktör Patrick Kluivert ise, “Önümüzde dört zorlu maç bizleri bekliyor. Pendikspor ile kendi sahamızda oynadıktan sonra deplasmanda Kasımpaşa’yla oynayacağız. Daha sonra ertelenen maçımız Beşiktaş ile 27 Eylül Çarşamba günü kendi sahamızda oynadıktan sonar 1 Ekim Pazar günü de yine kendi sahamızda Alanyaspor’u konuk edeceğiz. Milli aradan önceki son maçımız 6 Ekim Cuma günü yine kendi sahamızda Trabzonspor ile oynayacağız. Ondan sonra milli araya gidilecek. Bu zorlu periyottan ne kadar az zararla çıkarsak önümüze daha iyi bakacağız” diye konuştu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor