Şimşek’te Korkmaz tartışması sürüyor

Adana Demirspor’da arda arda alınan kötü sonuçlardan sonra Başkan Murat Sancak’ın danışmanlığını yapan Metin Korkmaz’ın yedek kulübesine inmesi tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Bu kulübün hocası Cüneyt hocadır. Metin Korkmaz’a gelince benim danışmanım olarak orada duruyor., kararları hoca verir. Tek yetkili de hocadır. Sezon sonuna kadar bekleyin ondan sonrası Allah Kerim” ifadelerini kullandı.

Bu arada Adana Demirspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına da devam etti. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlendi. Son üç haftada alınan 2 beraberlik 1 mağlubiyet ile zirve yarışından uzaklaşan Mavi-Lacivertlilerde şimdi tek hedef önlerindeki 7 maçı kazanmak ve rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek olacak. Öte yandan Korona virüs nedeniyle birçok ülkede spor organizasyonları ertelenirken Türkiye’de de önlem olarak maçlar Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz oynanacak. Adana Demirspor’un Nisan ayı sonuna kadar oynayacağı maçlar şu şekilde:

28.HAFTA

16 Mart Pazartesi-19.00: Eskişehirspor-Adanaspor

29.HAFTA

22 Mart Pazar-16.30: Adana Demirspor-Osmanlıspor

30.HAFTA

6 Nisan Pazartesi-19.00: Adana Demirspor-Giresunspor

31.HAFTA

Erzurumspor-Adanaspor

32.HAFTA

Adana Demirspor-Altay

33.HAFTA

Ümraniyespor-Adana Demirspor

(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor