ŞİMŞEK’TE MORALLER YERİNDE

Adana Demirspor, Pazartesi günü kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tuzlaspor’u ilk yarıdaki müthiş oyunuyla 3-1 yenmiş ve puanını 25’e çıkartmıştı. Mavi-Lacivertliler, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına da ara vermeden start verdi.

Antrenmanlarda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, “Göreve geldiğimden bu yana takımımdan oldukça memnunum. Birlikte çıktığımız önce kupadan Trabzonspor gibi güçlü bir takımı elemek, daha sonra ligin güçlü ekiplerinden Tuzlaspor’u da yenerek iyi bir ivme kazandık. Futbolcularımın kendilerine olan güveni tekrar geldi ve bu da takım içinde olumlu bir hava estiriyor. Bu hafta sonu oynayacağımız Balıkesirspor’u da yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Adana Demirspor, bu sezon ligde oynadığı 14 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Balıkesirspor ise bu sezon 14 maçta 4 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. Karşılaşma öncesi Adana Demirspor 25 puanla 7., Balıkesirspor ise 15 puanla 13.sırada yer alıyor. Balıkesirspor-Adana Demirspor 26 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. Mavi-Lacivertlilerde özellikle teknik direktör Cüneyt Dumlupınar’ın takımın başına geçmesiyle yeniden bir hava geldiği görüldü. Futbolcuların kendilerine olan güveni artmış, takım ruhu yeniden oluşmuş görüldü.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor