ŞİMŞEK’TE MORALLER YÜKSEK

Adana Demirspor’da yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde günde yaptığı çift idmanla devam ediyor. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Öte yandan Güney Afrika Futbol Federasyonları Konseyi Turnuvası’nda şampiyon olan takımda oynayan Maestro da takıma katıldı.

Antrenman öncesi Aksel Aktaş’ın doğum günü kutlandı. Sahaya getirilen pastayı kesen genç futbolcuya pastayı Teknik Direktör Michael Valkanis yedirdi. Aksel Aktaş, “Arkadaşlarımın ve teknik direktörümüzün bu davranışlarından dolayı çok mutluyum. Özellikle hocam Michael Valkanis’in elinden pasta yemek beni oldukça mutlu etti. İnşallah çalışmalarıma daha hırslı devam edep hocamın gözüne girmek istiyor ve ilk onbirde oynamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi. Teknik Direktör Valkanis de, “Şu anda Maestro’nun da takıma katılmasıyla tam kadro çalışmalarımıza başlayacağız. Maestro milli takımda çok büyük başarılara imza attı. Şampiyon bir futbolcu olarak buraya geldi. Morali çok yüksek. Bu moralle diğer arkadaşlarına da örnek olacaktır. Takımda şu an herşey yolunda. İlk maçı Fenerbahçe ile oynayacak olmamız futbolcular üzerinde olumlu tepki yarattı. Şimdi daha hırslı çalışıyorlar. Şu an herşeyden uzak yeni sezonun ilk maçı olan Fenerbahçe maçına kadar çok iyi çalışarak maça hazır girmek istiyoruz” dedi.

Diğer taraftan kulüpten bilet fiyatlarıyla ilgili de açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Bu fiyatlar ile kombine satışlarımız 20 Temmuz tarihine kadar devam edecektir. 21 Temmuz itibariyle %25 zam eklenecektir. Zamlı fiyat sonrasında geçen sezon kombinesi olan taraftarımıza %25 indirim uygulaması kalkacaktır. En düşük maç bileti, ilgili tribünün kombine fiyatının maçlık karşılığının %50 fazlası olacaktır. Önemli maçların en düşük maç bileti, ilgili tribünün kombine fiyatının maçlık karşılığının %200 fazlası olacaktır. Önemli maçlarda kombinelerde transfer işlemi olmayacaktır, diğer maçlarda ise kombine tranfser sayı sınırı kaldırılmıştır. VIP B tribinünden kombine almak isteyen taraftarımızın bilet@adanademirspor.org.tr mail adresine iletişim bilgilerini göndermesi gerekmektedir” denildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor