ŞİMŞEK’TE PENDİK PROVASI

Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde devam etti. Mavi-Lacivertliler, Pendikspor maçı hazırlıklarını U-19 takımı oyuncularının da katılımıyla gerçekleşen antrenman maçıyla sürdürdü. Karşılaşmayı Beyaz Takım, Florent Shehu’nun golüyle 1-0 kazandı.

Teknik Direktör Hikmet  Karaman, antrenman maçında sık sık futbolcularını uyararak daha dikkatli olmalarını istedi. Sanki Pendikspor’la oynuyor gibi antrenman maçı yapan futbolcuların da çok arzulu ve istekli oldukları gözlendi. Hikmet Karaman, oyuncularının bu performansından oldukça mutlu olurken şunları söyledi; “Beşiktaş karşısında oynanan iyi oyundan sonra bir puanla döndük. Kendi sahamızda karşılaştığımız Atakaş Hatayspor karşısında çok iyi oynadık ama sonuca gidemedik. Pazar günü karşılaşacağımız Pendikspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirdi ve bunu da aldığı sonuçlarla gösterdi. Zor bir maç bizleri bekliyor, Hatayspor mağlubiyetinin telafisini Pendikspor karşısında almak istiyoruz” dedi.

Diğer taraftan Adana Demirspor’da transfer çalışmalarının da devam ettiği ve bu hafta sonuna kadar birkaç ismin takıma katılması bekleniyor. Özellikle M’Baye Niang’ın ayrılmasından sonra forvete acil takviye yapmayı planlayan Başkan Murat Sancak, “En öncelikli hedefimiz forvet olacak. Daha sonra sırasıyla sağ açık, sağ bek, sol bek, iki orta saha ve kaleci alıp transferi kapatacağız.Takımın tekrar eski havayı yakalaması için elimizden geleni yapıp tekrar hedeflediğimiz noktaya doğru ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.  Öte yandan 2023-2024 sezonunda kombinesini alan taraftar çekilişimizde İstanbulspor maçı çekilişini kazananlar tesislere gelerek imzalı formalarını alarak futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Diğer taraftan Siltaş Yapı Pendikspor-Adana Demrispor maçını Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını İlker Takpak ile Ali Can Alp yaparken, Raşit Yorgancılar da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor