Şimşek’te puan kaybı sürüyor: 1-1

Adana Demirspor, hafta içerisinde Başkan Murat Sancak’ın istifa olaylarıyla çalkantılı bir süreç yaşayarak bu maça çıktı. Başkanın istifasını geri çekmesinden sonra hafta içerisinde taraftarlarının takıma sahip çıkmasıyla moral bulan Mavi-Lacivertliler bu moralle çıktıkları karşılaşmada istediği sonucu alamadı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.  Karşılaşmanın gollerini Demirspor adına Vedat Bora atarken, Fatih Karagümürk adına ise Mervan Çelik kaydetti. Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 11’e çıkarttı.

İlk  atak konuk ev sahibi ekip Adana Demirspor’dan 4.dakikada gelişen ev sahibi atağında   topla buluşan Anthony Stokes’in vuruşu auta gitti.

19.dakikada Adana Demirspor gole çok yaklaştı. Topla buluşan kaptan Volkan Şen’in vuruşu defansa çarparak kornere gitti. Mavi-Lacivertli ekip korner atışından yararlanamadı.

Adana Demirspor 25.dakikada rakip sahada etkili olmaya çalışsa da topu istedikleri gibi kullanamadılar ve top auta gitti.

28.dakikada gelişen Fatih Karagümrük atağında topla son buluşan Mervan Çelik’in vurduğu top ağlarla buluştu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

32.dakikada gelişen deplasman takımı Fatih Karagümrük’ın atağı ofsayt gerekçesiyle kesildi.

34.dakikada Fatih Karagümrük’den Erik Sabo sarı kart gördü.

42.dakikada sakatlığı nedeniyle sahayı terketmek zorunda kalan Adil Demirbağ’nı yerine Semih Güler oyuna dahil oldu.

44.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında topla buluşan Levent Ayçiçek’in şutunu kaleci kurtararak gole izin vermedi.

Maçın orta hakemi devre sonuna 4 dakika ekledi. Uzatma dakikalarının 2.dakikasında Levent Ayçiçek’in asistini çok iyi değerlendiren Vedat Bora düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturarak takımının beraberlik sayısını kaydetti: 1-1 ve ilk yarı da bu skorla sona erdi.

 İkinci yarıda her iki ekibin skoru değiştirmek için yoğun çaba sarfetmelerine rağmen bunu başaramadılar ve maçta ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEM: Bülent Birincioğlu (**), Burak Cansız (**), Cemil Tunç (**)

ADANA DEMİRSPOR: Emrullah Salk (**), Adil Demirbağ (*) (Semih Güler **), Hakan Bilgiç (**), Mehmet Uslu (**), Joher Khadim Rassoul (**), Hamidou Traore (**), Vedat Bora (***) (Samed Kaya *), Volkan Şen (**), Sinan Kurt (**) (Erdal Öztürk *), Levent Ayçiçek (***), Anthony Stokes (**)

FATİH KARAGÜMRÜK: Bojan Saranov (**), Gaber Dobrovic (**), Koray Altınay (**) (Ramazan Civelek *), Abdülhamit Yıldız (**), Bülent Cevahir (**), Brahim Darri (**) (Innocent *), Zeki Yıldırım (**) (Barıs Özbek **), Erkan Zengin (**), Erik Sabo (**), Çağrı Ortakaya (**), Mervan Çelik (***)

GOLLER: Dk.28 Mervan Çelik (Fatih Karagümrük), Dk.45+2 Vedat Bora

SARI KARTLAR: Vedat Bora, Hamidou Traore, Levent Ayçiçek (Adana Demirspor), Koray Altınay, Erik Sabo (Fatih Karagümrük)

(HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor