ŞİMŞEK’TE PUAN KAYIPLARI SÜRÜYOR: 2-2

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Murat Erdoğan (**), İbrahim Çağlar Uyarcan (**), Murat Şener (**)

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR: Shahrudin Mahammadaliyev (**), Yusuf Erdoğan (**), Semih Güler (**), Andreaw Gravillon (**), İsmail Çokçalış (**), Nani (**), (Dk. 87 Tayfun Aydoğan *)Benjamin Stambouli (**) (Dk.63 Dorukhan Toköz **), Babajide Akintola (**), Edouard Michut (**), Emre Akbaba (**), Yusuf Barasi (**) (Dk.72 Arber Zeneli **)

İSTANBULSPOR: Alp Arda (**), Simon Deli (**), Mehmet Yeşil (**), Okan Erdoğan (**), Modestas Vorobjovas (**), Racine Coly (**) (Dk.60 Vefa Temel **), Florian Loshaj (**), Demeaco Duhaney (**), Jackson Laurentino (**) (Dk.72 Mendy Mamadou **), Alassane Ndao (**), Valon Ethemi (**) (Dk.72 Emir Kaan Gültekin **)

GOLLER: Dk.29 Yusuf Barasi, Dk.78 Andreaw Gravillon (Yukatel Adana Demirspor), Dk.80 Modestas Vorobjovas, Dk.84 Demeaco Duhaney (İstanbulspor)

SARI KARTLAR: Mehmet Yeşil, Racine Coly, Vefa Temel (İstanbulspor)

 

Adana Demirspor kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’a puan kaptırdı. Oyuna daha iyi başlayan taraf konuk ekip olmasına rağmen golü bulan taraf Mavi-Lacivertliler oldu. Yusuf Barasi’nin golüyle soyunma odasına 1-0 giren Adana Demirspor, ikinci yarıya da iyi başlayan taraf oldu. Mavi-Lacivertliler 78.dakikada Andreaw Gravillon ile 2-0 öne geçti ve taraftarlar beklerken, İstanbulspor’un golleri arka arkaya geldi. Önce 80.dakikada Modestas Vorobjovas, daha sonra ise Demeaco Duhaney’in golleriyle durumu 2-2’ye getirdi.  Bu sonuçla Adana Demirspor’da puan kayıpları sürerken, stada gelen taraftarlar da hayal kırıklığı yaşadılar.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça hızlı başlayan taraf Adana Demirspor olsa da sonradan konuk takım İstanbulspor oyunda dengeyi kurdu ve tehlikeli ataklar da geliştirdi.

22.dakikada İstanbulspor takımından Florian Loshaj’ın çektiği şut savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

28.dakikada İstanbulspor’dan Okan Erdoğan’ın çektiği şut kaleyi bulmadı.

29.dakikada Adana Demirspor’un geliştirdiği kontraatakta topla buluşan Babajide Akintola’nın ortasını çok iyi takip eden Yusuf Barasi düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-0’a getirdi.

Golden sonra da ataklarını çoğaltan Adana Demirspor istediği ikinci golü bulamadı ve soyunma odasına da 1-0 galibiyetle girdi.

52.dakikada Yukatel Adana Demirspor’da Emre Akbaba’nın çektiği şut savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

58.dakikada Adana Demirspor’da bu sefer Andreaw Gravillon’un çektiği şut yine savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

63.dakikada Adana Demirspor’da ilk oyuncu değişikliği Benjamin Stambouli oyundan çıkarken Dorukhan Toköz oyuna dahil olarak yapıldı.

72.dakikada İstanbulspor iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Jackson Laurentino’nun yerine Mendy Mamadou, Valon Ethemi’nin yerine de Emir Kaan Gültekin oyuna girdiler.

Aynı dakikada Adana Demrispor’da ikinci oyuncu değişikliğini takımın ilk golünü kaydeden Yusuf Barasi oyundan çıkarken yerine Arber Zeneli girdi.

78.dakikada Adana Demirspor’da Emre Akbaba’nın kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan Anderaw Gravillon’un vuruşu filelerle buluştu ve durum 2-0 oldu.

80.dakikada İstanbulspor, Mendy Mamadou’nun asistini çok iyi değerlendiren Modestas Vorobjovas’ın golüyle farkı bire indiren golü atarak durumu 2-1 yaptı.

84.dakikada İstanbulspor’un ikinci golü geldi. Demeaco Duhaney’in golü ile durumu 2-2’ye getiren taraf oldu.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince maçta 2-2 sona ererek puanlar paylaşıldı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor