ŞİMŞEK’TE RAKİP AKHİSARSPOR

Adana Demirspor, ligin 12.haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına moralsiz bir şekilde başladılar.

Ligde inişli-çıkışlı bir grafik çizen Adana Demirspor, Pazar günü Akhisarspor ile karşılaşacak. Mavi-Lacivertliler bu sezon ligde oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 de beraberlik alarak 18 puan toplayarak 4.sırada bulunurken, Akhisarspor ise bu sezon 11 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 de beraberlik alarak 13 puan toplayarak 11.sırada yer aldı. Adana Demirspor-Akhisarspor karşılaşması 6 –Aralık Pazar günü saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak. Mavi-Lacivertliler son maçında deplasmanda Keçiörengücü’ne 1-0 yenilirken, Akhisarspor da kendi evinde Ankaraspor’a 1-0 mağlup olmuştu.

CHEDJOU ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Adana Demirspor’da Aurelin Chedjou’dan müjdeli haber geldi. Kulüp Başkanı Murat Sancak, ayağına aldığı darbe nedeniyle bir süredir takımdan ayır kalan Chedjou’nun tedavisinin tamamlandığını ve bu hafta takımla birlikte çalışmalara başladığını söyledi.

ÜMİT ÖZAT VE ANIL KARAER PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Adana Demirspor’da Ümit Özat “Sportmenliğe aykırı açıklamalar”, futbolcu Anıl Karaer ise “saldırı” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Yapılan açıklamada, “Adana Demirspor Kulübü’nün 29.11.2020 tarihinde oynanan Ankara Keçiörengücü – Adana Demirspor TFF 1. Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 ve 9/3 maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkine,

Adana Demirspor Kulübü Teknik Sorumlusu Ümit Özatın aynı müsabaka sonrası basın toplantısında yapmış olduğu “sportmenliğe aykırı açıklamaları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine ,

Adana Demirspor Kulübü futbolcusu Anıl Karaerin aynı müsabakadaki “saldırısı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 44. maddesi uyarınca 30.11.2020 tarihinden tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

BAŞKANDAN HOCAYA DESTEK

Adana Demirspor’da tartışmaların hedef noktasında bulunan Teknik Direktör Ümit Özat’a, Başkan Murat Sancak’a tam destek verdi. Başkan Sancak yaptığı açıklamada, ““Ümit Özat, ‘Ben bu takımı Süper Lig’e çıkartacağım’ diye inanmış bir adam. Bizim de ona destek olmamız lazım. Hocanın gitmesi kararını ben veririm. İnancımı kaybettiğim anda gönderirim. Ama hocaya inanıyor ve güveniyorum. Ümit Özat, fedakar bir insan. Daha önce bu takımı çalıştıranlar yüklü tazminatlarla ayrılıp gitti. Ümit Özat’ın sözleşmesi fesih edildiğinde ödeyecek bir tazminat yok. Sözleşmesinde yazan rakam da çok cuzi. Böylesi fedakarlıklar yapan birine destek olmak lazım” ifadelerini kullandı. Bu arada Adana Demirspor’un 13.,14.,15.,16.ve 17.haftadaki oynayacakları maçlarının programı belli oldu.

13.HAFTA: 9 Aralık Çarşamba

16.00: Adana Demirspor-Altınordu

14.HAFTA: 13 Aralık Pazar

19.00: Giresunspor-Adana Demirspor

15.HAFTA: 21 Aralık Pazartesi

19.00: Adana Demirspor-Tuzlaspor

16.HAFTA: 26 Aralık Cumartesi

19.00: Balıkesirspor-Adana Demirspor

17.HAFTA: 4 Ocak Pazartesi

19.00: Adana Demirspor-Menemenspor (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor